Αντιδράσεις για την πασχαλινή διαφήμιση του Jumbo - Εξόργισε τους vegans
Τα Jumbo εδώ και χρόνια μας έχουν συνηθίσει με αυτές τις κιτς πασχαλινές διαφημίσεις, αλλά αυτή τη φορά μάλλον το παράκαναν.

Οι διαφημίσεις των Jumbo συνηθιζουν να αναπαριστούν με έναν εξαιρετικά κιτς τρόπο την ελληνική πραγματικότητα, πολύ περισσότερο όταν σκάνε τα σποτ για το Πάσχα.

Στο φετινό διαφημιστικό τους λοιπόν για το Πάσχα του 2023 κατάφεραν να χωρέσουν μέσα σε μόλις 1 λεπτό όλα τα στερεότυπα, προκαλώντας οργή στα social media.

Ολόκληρο το σποτ διαδραματίζεται στη… Σελήνη. Πασχαλινά κόκκινα αυγά ως διαστημόπλοια, μία στρίπερ-λαγουδάκι να κάνει pole dancing, ένα αρνί στη σούβλα, ποτήρια με μπύρα που αιωρούνται σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας και ένας “στρατός” από ψήστες. Και στη μέση ο “Πλανητάρχης” Τάσος Μπουγάς.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται εντελώς σουρεάλ, τότε δεν έχετε δει ακόμη την πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo, στην οποία ο λαϊκός τραγουδιστής σε ρόλο Αστροναύτη πηγαίνει στο Φεγγάρι για να γιορτάσει το Πάσχα, αφού εκδιώχθηκε από τη Γη από τους… κακούς vegans.

Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας“, τραγουδάει ο “Πλανητάρχης”, αποχαιρετώντας παράλληλα το “λαγουδάκι” που εκσφενδονίζεται στο Διάστημα.

Τέλος, κρατώντας μία λαμπάδα μπριζόλα, ο ίδιος ζητά από τους vegan να μείνουν μακριά και αγαπημένοι, ενώ την ίδια στιγμής θεατής όλου αυτού είναι ένας νεαρός vegan, ο οποίος κρατά μια λαμπάδα μαρούλι και τρώει παράλληλα από αυτό.

Το συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τους περισσότερους χρήστες του διαδικτύου να τη χαρακτηρίζουν “θλιβερή”, “κιτς” και “οπισθοδρομική”, όπως οι περισσότερες διαφημίσεις των Jumbo, καθώς όπως τονίζουν, επιτίθεται ευθέως στους vegans και στο κίνημα του βιγκανισμού, προωθώντας παράληλα σεξιστικά και ρατσιστικά μηνύματα.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
  
 1 
 0