Selena Gomez: Τo viral post που διέγραψε μέσα σε λίγα λεπτά και η «αδιακρισία» του διαδικτύου
Η Selena Gomez, η διαγραφή του post στο Instagram, το cyber bullying και η ιστορία του κάθε ανθρώπου που θα έπρεπε να γνωρίζει κάποιος πριν κρίνει αλόγιστα.

Η Selena Gomez, η πολύπλευρη star, γνωστή για τους ρόλους της τόσο στην τηλεόραση όσο και την πορεία της στη μουσική, έχει καθιερωθεί ως εξέχουσα προσωπικότητα όχι μόνο στη βιομηχανία του θεάματος αλλά και στα social media.

Με τους ακόλουθούς της να είναι εκατομμύρια, η Selena Gomez χρησιμοποιεί στρατηγικά πλατφόρμες όπως το Instagram για να αλληλεπιδρά με τους θαυμαστές της, να μοιράζεται στιγμιότυπα από τη ζωή της και μερικές φορές να προκαλεί «θόρυβο» με ενδιαφέρουσες αναρτήσεις. Πρόσφατα, η 31χρονη κέντρισε το ενδιαφέρον όταν δημοσίευσε για λίγο μια αποκαλυπτική φωτογραφία πριν τη διαγράψει αμέσως, αφήνοντας τους followers της με την απορία γιατί το έκανε.

 

Γιατί η Selena Gomez διέγραψε την ανάρτησή της στο Instagram;

Στις 24 Μαρτίου, η Selena Gomez επέστρεψε στο Instagram, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες που τράβηξαν γρήγορα την προσοχή των θαυμαστών της.

Ωστόσο, ένα στιγμιότυπο αποκάλυψε ακούσια μια μικρή δυσλειτουργία της γκαρνταρόμπας, καθώς το χαμηλό μαύρο μπαντό μπλουζάκι της γλίστρησε ελαφρώς χαμηλότερα από το προβλεπόμενο. Αν και η φωτογραφία αφαιρέθηκε αμέσως, οι πρόθυμοι θαυμαστές την είχαν ήδη απαθανατίσει μέσω στιγμιότυπων οθόνης, καθιστώντας την το κορυφαίο trend στα social media.

 

Oι fans της Selena Gomez την υπερασπίζονται απέναντι στο body shaming

Η Selena είναι εδώ και καιρό υπέρμαχος του body positivity, όπως και οι πιστοί της θαυμαστές. Μετά το περιστατικό, πήγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να απαντήσουν σε αυτούς που είχαν δημοσιεύσει υποτιμητικά σχόλια για το σώμα της. Ένας θαυμαστής έγραψε: «Η Selena Gomez παλεύει για τη ζωή της επειδή έχει μια αυτοάνοση ασθένεια που ονομάζεται συστηματικός ερυθηματώδης λύκος. Το να κοροϊδεύεις το βάρος της όταν ξέρεις καλά ότι έχει μια ασθένεια είναι αηδιαστικό».

 

Ένας άλλος, έγραψε: «Είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις ανθρώπους να την “πουλάνε” στο διαδίκτυο γιατί δεν είναι πλέον ευχάριστη στα μάτια τους». «Οι αλλαγές στο σώμα της Selena Gomez είναι απλώς αποτέλεσμα της ωριμότητας… Είναι μια από τις πιο αληθινές και διάφανες διασημότητες εκεί έξω- δεν πλαστογραφεί τίποτα και το δείχνει όπως είναι».

Selena Gomez: Η διάγνωση με Λύκο

Η Selena Gomez παλεύει με τον Λύκο για περισσότερο από μια δεκαετία. Ο Λύκος είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα που προσβάλλει γυναίκες ηλικίας 15-45 ετών. Η τραγουδίστρια μίλησε για το ταξίδι της όσον αφορά την ασθένεια, συμπεριλαμβανομένης της μεταμόσχευσης νεφρού και των χημειοθεραπειών της, καθώς και για το πώς αυτή επηρέασε την ψυχική της υγεία.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Πέρυσι, κατά τη διάρκεια ενός live στο TikTok, η τραγουδίστρια του Love On είπε: «Τείνω να κατακρατώ υγρά και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Μετά, τείνω να χάνω κιλά». Συνέχισε μάλιστα, λέγοντας «ήθελα απλώς να το πω και να ενθαρρύνω οποιονδήποτε εκεί έξω νιώθει ντροπή για αυτό ακριβώς που περνά, [όταν] κανείς δεν ξέρει την πραγματική ιστορία… είσαι όμορφη και είσαι υπέροχη».

Κι αν κάποιοι ακόμη αναρωτιούνται μέσα στο χαώδες, επικριτικό σύμπαν του διαδικτύου γιατί η Selena Gomez επέλεξε να αναρτήσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία και γιατί τη διέγραψε, η μόνη αποδεκτή απάντηση είναι «γιατί έτσι ήθελε»!

Πηγή Κεντρικής Φωτογραφίας: Wikimedia Commons

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;