5+1 σειρές που θα σε κάνουν να «εθιστείς» στα K-Dramas
Κορεατικές σειρές που θα βρεις στο Netflix και αξίζουν τον χρόνο σου- και εξηγούμε το γιατί παρακάτω...

Η Κορέα με την κουλτούρα, τον πολιτισμό και τα «προϊόντα» του έχουν κατακλύσει τον κόσμο. Από την K-Pop και τα viral κορεατικά καλλυντικά μέχρι τα K-Dramas φαίνεται πως η Νότια Κορέα ήρθε στην παγκόσμια pop culture για να μείνει.

Αν, λοιπόν, θέλεις και εσύ να ανακαλύψεις τη μαγεία του κορεατικού πολιτισμού μέσα από τις κορεατικές σειρές, τότε σου έχουμε συγκεντρώσει 6 K-Dramas (όπως είναι γνωστές στο ευρύ κοινό), τα οποία έχουν αγαπηθεί από τοι κοινό.

Κάποια πιο ανάλαφρα, κάποια ρομαντικά και κάποια πιο δραματικά, αλλά όλα είναι κορεατικά και φανταστικά, ενώ υπόσχονται να σε «εθίσουν» στις κορεατικές σειρές. Κάνε την αρχή και θα μας θυμηθείς…

1. Crash Landing On You

Υπόθεση:  Εξαιτίας ενός ατυχήματος με το αλεξίπτωτο πλαγιάς, μια κληρονόμος από τη Νότια Κορέα προσγειώνεται στη Βόρεια Κορέα – και στη ζωή ενός φαντάρου που τη βοηθά να κρυφτεί.

Γιατί να το δεις: Πρόκειται για μία σειρά που ήταν η αφορμή για πολύ κόσμο να ξεκινήσει να βλέπει K-Dramas. Η ιστορία είναι πολύ όμορφη, έχει πολύ ωραίες ατάκες, ενώ η χημεία των ηθοποιών ήταν τόσο δυνατή, που ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και παντρεύτηκαν και στην πραγματική ζωή.

2. Itaewon Class

Υπόθεση:  Σε μια γειτονιά της Σεούλ γεμάτη ζωή, ένας πρώην κατάδικος και οι φίλοι του μάχονται εναντίον ενός ισχυρού εχθρού, για να κάνουν πραγματικότητα τα φιλόδοξα όνειρά τους.

Γιατί να το δεις: Μία σειρά που «διδάσκει» την αξία του να κυνηγάς τα όνειρά σου, να θέτεις την αξιοπρέπειά σου πάνω απ’ όλα και να μην εξαγοράζεσαι, ενώ υμνεί την αγάπη προς τους γονείς και την αξία της φιλίας αλλά και της πραγματικής αγάπης – ερωτικής και μη. Ένα must watch drama από κάθε άποψη με το Παρκ Σέο Τζουν που φέτος έκανε το «πέρασμά» του και από το σύμπαν της Marvel.

3. Αγαπώ να σε Μισώ

Υπόθεση:  Μια δικηγόρος που μισεί να χάνει από άντρες και ένας κορυφαίος ηθοποιός που δεν εμπιστεύεται τις γυναίκες αδιαφορούν για τον έρωτα, μέχρι που γίνονται με το ζόρι ζευγάρι.

Γιατί να το δεις: Είναι απίστευτα ανάλαφρη και αστεία, παίζει ο Γιου Τέο που πρωταγωνιστούσε στο υποψήφιο για Όσκαρ «Past Lives» και έχει 10 επεισόδια αντί για 16 που είναι το σύνηθες, οπότε είναι η τέλεια επιλογή για σένα που θέλεις κάτι να bingάρεις το ΣουΚου. Στα bonus θα βάζαμε και το γεγονός ότι η ερωτική σχέση του πρωταγωνιστικού ζεύγους δεν είναι ερωτικά «αποστειρωμένη» από φιλιά και οικειότητα, κάτι που εντάξει «παίζει» γενικά στα K-Dramas.

4. King The Eternal Monarch

Υπόθεση: Ένας σύγχρονος Κορεάτης αυτοκράτορας περνάει από μια μυστηριώδη πύλη σ’ ένα παράλληλο σύμπαν, όπου θα γνωρίσει μια δυναμική ντετέκτιβ.

Γιατί να το δεις: Μία σειρά που «παντρεύει» το φανταστικό με το ρεαλιστικό με τόσο ωραίο τρόπο, ώστε τελειώνοντας τη σειρά νιώθεις ότι μέχρι και ο δικός σου πραγματικός κόσμος μπορεί να ενωθεί με έναν παράλληλο.

5. Hometown Cha Cha Cha

Υπόθεση:  Μια οδοντίατρος σε μεγαλούπολη ανοίγει ένα ιατρείο σε ένα κλειστό παραθαλάσσιο χωριό στο οποίο μένει ένας πολυπράγμων γοητευτικός άντρας, εντελώς διαφορετικός από εκείνη.

Γιατί να το δεις:  Πρόκειται για μία feel good σειρά, από αυτές που θα δεις για να περάσεις καλά και περιέργως να νιώσεις μια ζεστασιά. Εκτός από χιούμορ και γλυκύτητα έχει και λίγο (προσωπικό) δράμα, κάτι που 9/10 φορές υπάρχει στις κορεατικές σειρές. Ωστόσο, οι δύο πρωταγωνιστές είναι «παλαίμαχοι» και καταφέρνουν να αποδώσουν εξαιρετικά το δραματικό, το ρομαντικό και το κωμικό στοιχείο ισορροπώντας το.

6. My Name

Υπόθεση:  Μετά τη δολοφονία του πατέρα της, μια γυναίκα με κίνητρο την εκδίκηση εμπιστεύεται ένα ισχυρό αφεντικό του εγκλήματος και μπαίνει στην αστυνομία υπό την καθοδήγησή του.

Γιατί να το δεις: Είναι η απόλυτη ιστορία εκδίκησης και αφοσίωσης με απίστευτα plot twist, που «σερβίρονται» μέσα σε 8 «χορταστικά» επεισόδια.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;