Fallout: Μεγάλη αύξηση σε παίκτες των βιντεοπαιχνιδιών μετά την πρεμιέρα της σειράς
Η απήχηση της πρώτης σεζόν του «Fallout» στο Prime Video έφερε -ή σύστησε- σε εκατομμύρια gamers το franchise βιντεοπαιχνιδιών με τα νούμερα των τίτλων να σημειώνουν τεράστια αύξηση.

Η live-action τηλεοπτική μεταφορά του βιντεοπαιχνιδιού «Fallout» έκανε πρεμιέρα στο Amazon Prime Video και δέχθηκε θετική αποδοχή από τους φανς και τους κριτικούς. Μάλιστα, η σειρά κατάφερε να τονώσει και τα νούμερα των βιντεοπαιχνιδιών του franchise.

Σύμφωνα με τα δημόσια δεδομένα της πλατφόρμας Steam, χιλιάδες παίκτες πήραν την απόφαση να επιστρέψουν στα παιχνίδια της σειράς στο PC ή να τα παίξουν για πρώτη φορά. Το ντεμπούτο της τηλεοπτικής σειράς φαίνεται να έδωσε μία τονωτική ένεση στο franchise.

Όπως επισημαίνει το SteamDB, οι παίκτες στα single-player RPGs, «Fallout 4», «Fallout New Vegas» και στο multiplayer «Fallout 76» διπλασιάστηκαν στα πρώτα 24ωρα που ακολούθησαν την πρεμιέρα της σειράς του Prime Video. Τη μεγαλύτερη αύξηση σημείωσε το «Fallout 4». Το παιχνίδι, μάλιστα, κατάφερε να ξεπεράσει τους 73,420 ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες.

Τα στατιστικά των παιχνιδιών της σειράς πριν και μετά την σειρά είναι τα εξής:

  • Fallout 4: Από περίπου 18.000 ταυτόχρονους παίκτες ημερησίως σε 73,420
  • Fallout 76: Από περίπου 12.000 ταυτόχρονους παίκτες ημερησίως σε 31,294
  • Fallout New Vegas: Από περίπου 5.000 ταυτόχρονους παίκτες ημερησίως σε 13,734

Η πρώτη σεζόν της σειράς «Fallout» έκανε πρεμιέρα και με τα οκτώ επεισόδιά της ολόκληρη στο Amazon Prime Video στις 11 Απριλίου.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, είναι η ιστορία όσων έχουν και όσων δεν έχουν, σε έναν κόσμο στον οποίο δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα για κανέναν. 200 χρόνια μετά την αποκάλυψη, οι ευγενικοί κάτοικοι των πολυτελών fallout καταφυγίων αναγκάζονται να επιστρέψουν στην γεμάτη ακτινοβολία κόλαση που άφησαν πίσω τους οι πρόγονοί τους και ανακαλύπτουν με έκπληξη ένα απίστευτα πολύπλοκο, παράξενο και άκρως βίαιο σύμπαν να τους περιμένει.

Την τηλεοπτική μεταφορά του«Fallout»  επιμελήθηκαν ως δημιουργοί, σκηνοθέτες και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Lisa Joy και Jonathan Nolan, που έγιναν ευρέως γνωστοί μέσα από το «Westworld», ενώ οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner ανέλαβαν τον ρόλο των showrunners.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;