Φωκάς Ευαγγελινός για «ZARI»: «Πρώτη φορά η Ελλάδα πάει με διαφορετικό άκουσμα»
Ο Φωκάς Ευαγγελινός αποκάλυψε μερικά πράγματα για τη Eurovision 2024 και τη Μαρίνα Σάττι.

 

Το πρωί της Τρίτης (16/4) ο Φωκάς Ευαγγελινός μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» και φυσικά αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Μαρίνα Σάττι για το «Ζάρι» και τις ανάγκες της Eurovision 2024.

«Δεν είμαι Mr Eurovision, απλά την αγαπάω», είπε αρχικά με χαμόγελο.

«Με έναν τρόπο είχε ειπωθεί ότι δεν θα πάω φέτος στη Eurovision, ενώ η Μαρίνα με ήθελε από ότι έμαθα. Πέρυσι δεν πήγα, ούτε πρόπερσι, μιλάω με έναν φίλο της που είναι και παραγωγός και μου λέει “Φωκά δεν θα πας στη Eurovision” και λέω “όχι ρε γαμώτο είναι και η Σάττι, αλλά μάλλον έχει την ομάδα της”. Με ρώτησε αν θα πήγαινα και λέω φυσικά και θα πήγαινα. Σε δύο λεπτά με πήρε τηλέφωνο» αποκάλυψε ο Φωκάς Ευαγγελινός για το πώς προέκυψε η συνεργασία τους.

«Ο ενθουσιασμός μου είναι ότι πρώτη φορά η Ελλάδα πάει με κάτι διαφορετικό σαν άκουσμα και πόσω μάλλον με τη Μαρίνα η οποία πρεσβεύει και όλο το διαφορετικό. Το κομμάτι έχει λυρικά σημεία, έχει χορευτικά σημεία, έχει πολύ δυναμικά εκεί θα δεις και μια Μαρίνα που θα ερμηνεύει όλο αυτό και υποκριτικά και ενεργειακά. Επειδή ακούω συνέχεια για εύρημα και ποιο είναι αυτό. Εγώ θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά και θα το διαπιστώσετε εκείνη την ώρα. Δεν είναι το μονοπλάνο, γιατί αυτό που με εμπνέει από τη Μαρίνα είναι η αμεσότητά της» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Φωκάς Ευαγγελινός αποκαλύπτοντας μερικά στοιχεία από όσα θα δούμε στη σκηνή της Eurovision τον επόμενο μήνα.

«Αυτό που νιώθω ότι έχει το Zari είναι ότι κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου, δεν ξέρω γιατί μου βγαίνει αυτό» κατέληξε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;