«MOUSE»: Ο «Micky Mouse» γίνεται πρωταγωνιστής βιντεοπαιχνιδιού shooter
Το «MOUSE» θα βάλει τον Mickey Mouse στον κόσμο των shooter βιντεοπαιχνιδιών - Τι ξέρουμε για αυτό;

Ένα καινούργιο first person shooter βιντεοπαιχνίδι έρχεται και μπορεί να σου φανεί αρκετά γνώριμο. Ο λόγος για το «MOUSE», το νέο παιχνίδι με αισθητική εμπνευσμένη από τα κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του 1930 και με πρωταγωνιστή τον… Mickey Mouse.

Ο νέος τίτλος αναπτύσσεται για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές από την ομάδα Fumi Games, η οποία μαζί με την PlaySide Publishing αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα πρώτο teaser trailer που αφορά το gameplay. Το teaser παρουσιάζει διάφορους μηχανισμούς του παιχνιδιού, όπως το Grappling Hook, καθώς ο κεντρικός χαρακτήρας είναι ένα ποντίκι ντετέκτιβ που μπορεί να πιαστεί με την ουρά του από διάφορα σημεία, και το PowerUp Spinach, το σπανάκι που μπορεί να φάει ο παίκτης για να βελτιώσει τις melee επιθέσεις του.

Αυτό που κάνει το «MOUSE» να ξεχωρίζει είναι το πολύ ιδιαίτερο concept και η αισθητική του όλου project. Η επίσημη περιγραφή του τίτλου επισημαίνει τα εξής:

«Το MOUSE διαθέτει ένα μοναδικό οπτικό στυλ εμπνευσμένο από τη γοητεία των κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας του 1930, μεταφέροντας τους παίκτες σε μια νοσταλγική εποχή των πρώιμων καρτούν. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ που περιηγείται σε μια νουάρ πόλη που υποφέρει από τη βία της μαφίας και ένα πλήθος χαρακτήρων με εγκληματικό υπόβαθρο.

Ξετυλίξτε το κουβάρι της αναζήτησης της δικαιοσύνης σε μια πόλη βυθισμένη στο χάος και στη διαφθορά. Χρησιμοποιήστε ένα ποικίλο οπλοστάσιο από όπλα, power-ups και εκρηκτικά για να ανατρέψετε τις φιλοδοξίες διεφθαρμένων πολιτικών για την κατάληψη της εξουσίας. Το διασκεδαστικό οπλοστάσιο του παιχνιδιού, η μοναδική απεικόνιση του health και η συμπεριφορά των εχθρών που είναι εμπνευσμένη από τα κινούμενα σχέδια προσθέτουν μια ανάλαφρη πινελιά στο είδος των first-person shooters»

Η απελευθέρωση των πνευματικών δικαιωμάτων του Mickey Mouse από την 1η Ιανουαρίου του 2024, έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με διαφορετικές εταιρείες και project να χρησιμοποιούν τον χαρακτήρα ως πρωταγωνιστή σε θρίλερ, κωμωδίες και πολλά ακόμα.

Η αρχική έκδοση του χαρακτήρα είχε βοηθήσει τη Disney στο να καθιερωθεί ως κολοσσός της ψυχαγωγίας. Όμως, πλέον, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει την αρχική αυτή εκδοχή με όποιον τρόπο θέλει.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;