noobwars.gr | Νέο design και εμπλουτισμένη θεματολογία μόνο για gamers

Η ενημέρωση των επισκεπτών γίνεται μέσα από τις ειδήσεις που επιμελείται η συντακτική ομάδα του site ενώ τις απόψεις τους για θέματα που αφορούν τη gaming σκηνή και την τεχνολογία γενικότερα καταθέτουν συντάκτες του ειδικού Τύπου. Οι παρουσιάσεις hardware και videogames έχουν εξελιχθεί πλέον σε σημαντικό τμήμα της θεματολογίας του site απολαμβάνοντας το δικό τους, ξεχωριστό χώρο ενώ οι προτάσεις αγοράς όπως «το PC του μήνα» αποτελούν το “κερασάκι στην τούρτα” της ενημέρωσης. Τα προαναφερθέντα νέα χαρακτηριστικά πλαισιώνονται από τα fora που μετρούν πάνω από 30.000 ενεργούς χρήστες και τους gaming servers, συνθέτοντας έτσι ένα από τα πληρέστερα games portal/community sites.

Noobwars
Το noobwars.gr αποτελεί ένα portal με θέμα το gaming. Οι στόχοι του είναι η δημιουργία τουρνουά, πρωταθλημάτων και ladders σε συγκεκριμένα, επιλεγμένα παιχνίδια και η δημιουργία ενός δικτυακού τόπου συνάντησης των gamers. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δημιουργία και η συντήρηση game servers όπου θα διεξάγονται οι αγώνες.

Από το 2003 που ξεκίνησε σε 4 χρόνια το Noobwars έχει διοργανώσει περισσότερα από 50 τουρνουά και events διαθέτει περισσότερα από 30.000 μέλη ενώ δέχεται 9.000 μοναδικούς επισκέπτες (unique visitors) την ημέρα.

Διαθέτει 30 game servers για διεξαγωγή παιχνιδιών ενώ 9 από αυτούς διατίθενται στο κοινό με το όνομα FORTHnet-Gnet servers λόγω της συνεργασίας FORTHnet-Gnet και Noobwars σε επίπεδο servers. Είναι γεγονός ότι σήμερα το 50% των gamers στην Ελλάδα χρησιμοποιούν GNET servers για το παιχνίδι τους.

Το Noobwars σήμερα είναι το μεγαλύτερο on line gaming community στην Ελλάδα ενώ έχει και αρκετούς επισκέπτες από το εξωτερικό και κυρίως στις χώρες της βαλκανικής και την Πολωνία.

Οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα:
-Να παίξουν on line στους servers
-Να επικοινωνήσουν μέσα στο forum και τα ειδικά sections
-Να ενημερωθούν για νέα και εξελίξεις στον χώρο του Gaming
-Να προκαλέσουν σε πρωταθλήματα άλλους Gamers

[Πηγή techblog.gr]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;