Το ΟpenCoffee είναι 30. Μην χάσετε τη νέα συνάντηση!

Η καθιερωμένη συνήθεια φθάνει αισίως στο τριακοστό της επεισόδιο και το αθηναϊκό Open Coffee ευτυχεί να σας προσκαλέσει το απόγευμα της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου στον κομψό χώρο του Μουσείου Μπενάκη της οδού Πειραιώς, για μία ακόμα βραδιά τεχνολογικού επιχειρείν και εκτενούς δικτύωσης. Ο καφές αναμένεται, ως είθισται, απολαυστικός, οι λοιπές λεπτομέρειες ακολουθούν:

Ομιλίες

– Ο Χάρης Οικονομίδης, δημιουργός του C2BII, θα παρουσιάσει την ιδέα και χρησιμότητα πίσω από την καινοτομική εφαρμογή που φιλοδοξεί να μεταβάλλει τους καθιερωμένους τρόπους αποτίμησης επενδύσεων, με εφαρμογές που εκτείνονται από τις καθημερινές λειτουργίες cash flow ως σενάρια ‘what if’. Μετρώντας ήδη μία αμερικανική πατέντα, ο Χάρης θα αναφερθεί επίσης σε πρακτικές συμβουλές για την απόκτηση αυτών.

– Ο Γιώργος Τζιραλής, με αφορμή το δεύτερο γύρο λειτουργίας του Openfund και την λήξη της νέας προθεσμίας υποβολής προτάσεων στις 28 Φεβρουαρίου, θα συνοψίσει την εμπειρία ως σήμερα, περιγράφοντας καλές και κακές πρακτικές για τη συγγραφή μίας επιχειρηματικής πρότασης με σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας.

– Ο Λέων Γιοχάη, ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της ZuluTrade, θα παρουσιάσει την ιστορία της ελληνικής πολυεθνικής υπηρεσίας αυτόματου trading η οποία, από το 2006 ως σήμερα, μετρά όγκο συναλλαγών -κρατηθείτε- 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Λέων θα αναφέρει επίσης συμβουλές προς ναυτιλομένους, μέσα από την πλούσια επιχειρηματική του διαδρομή (μεταξύ άλλων, ιδρυτής InternetQ & Qmobile).

Ο χώρος
Μουσείο Μπενάκη, οδός Πειραιώς 138. To cafe-bar θα διατεθεί για καφέ και ποτά εν μέσω εκτενούς networking, αίθουσα για τις παρουσιάσεις. 5′ από σταθμό μετρό Κεραμεικού, επίσης εύκολα προσβάσιμο με άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το πρόγραμμα

Οι πόρτες του μουσείου θα ανοίξουν στις 18.00, για τον πρώτο καφέ και τις σχετικές συστάσεις.
Στις 19.00 ακριβώς ξεκινούν οι σύντομες ομιλίες, συνοδευόμενες από σύντομο Q&A.
Αμέσως μετά, το ενδιαφέρον επανέρχεται στο bar με το κυρίως μέρος της συνάντησης, δηλαδή το εκτενές networking μεταξύ καφέδων και ποτών, στο γνωστό φιλικό και καθιερωμένα ανεπίσημο κλίμα.

Ο τρόπος

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Αν θέλετε να επαληθεύσετε την παρουσία σας, αφήνετε ένα σχόλιο εδώ (ή και στο σχετικό facebook event), ενώ σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρουσιάσετε σε επόμενη συνάντηση, στέλνετε email στο opencoffee.gr(παπί)gmail.com.

Γιατί να έρθετε

30 συναντήσεις μετά, το Open Coffee έχει κατατάξει εαυτόν ως την περισότερο αποδοτική επένδυση χρόνου για επιχειρηματικές γνωριμίες, με φόντο ζεστό καφέ και νέες τεχνολογίες. Για το λόγο αυτό, οι λιγότερο μυημένοι συστήνεται να προσέλθουν με πληθώρα business cards και ένα λαμπρό χαμόγελο, αυτά ωστόσο είναι αρκετά.
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά ανθρώπους με πείρα ή και λαμπρές ιδέες, εξειδικευμένη γνώση ή και αστείρευτο πάθος, διάθεση για ανταλλαγή προτάσεων και δημιουργία επαφών. Αφήστε την γραβάτα και όσα στεγανά αυτή συνεπάγεται και ελάτε να βιώσετε από κοντά τον παλμό του τεχνολογικού επιχειρείν, να καλλιεργήσετε ιδέες και να γνωρίσετε ανθρώπους που περιμένουν εσάς για να προχωρήσετε μαζί στο επόμενο επιχειρηματικό βήμα.

Μεταξύ των εκατοντάδων παρευρισκομένων, θα συναντήσετε geeks και marketeers, tech και business developers, επιχειρηματίες και επενδυτές, bloggers και δημοσιογράφους, στο ανεπίσημο και διαδραστικό social network που δημιουργήθηκε και παραμένει πρώτα απ’όλα χειροπιαστό και real world. Αν το επιχειρείν φαντάζει απόμακρο για εσάς, οι ιδέες και οι κατάλληλες επαφές βρίσκονται έναν καφέ μακριά, σας περιμένουμε!

OpenCoffee

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;