Οι καλύτερες ξένες τηλεοπτικές σειρές Vol: 1

Το πρώτο μου άρθρο λοιπόν σε αυτό το site και όλα πάνε ανάποδα. Η σύνδεση στο Internet είναι χάλια (ο γείτονας δεν με προσέχει τώρα τελευταία), έχω ήδη βάλει στο background να κατεβάζει το τελευταίο patch στο WoW, με αποτέλεσμα το Internet να είναι πιο αργό και από ταινία του Αγγελόπουλου, και το Word που έχω, δεν είναι αυθεντικό, με αποτέλεσμα να μην μου εμφανίζει τα τυχόν ορθογραφικά λάθη που σίγουρα θα κάνω!

Αφού τελείωσα με τον καρμίρικο πρόλογό μου, ας μπω στο θέμα του συγκεκριμένου άρθρου. Όντας φοιτητής και -εριστικά θα έλεγα- μην πηγαίνοντας τόσο συχνά στην σχολή σπαταλάω (λάθος, εκμεταλλεύομαι) αρκετές ώρες της ημέρας βλέποντας διάφορες σειρές στο Internet. Σκοπός λοιπόν αυτού του άρθρου είναι να σας προτείνω κάποιες από αυτές σε περίπτωση που βρεθείτε στην τραγική κατάσταση μου, αν δεν είστε ήδη εκεί.

Έχουμε και λέμε. Δεν θα αναφερθώ καν στα Φιλαράκια, για τα οποία πιστεύω ότι δεν χρειάζονται συστάσεις. Θα αρχίσω από την φετινή σειρά που προβάλλεται στην τηλεόραση: The Big Bang Theory! Η σειρά αυτή αναφέρεται σε τέσσερις geeky φίλους, δύο εκ των οποίων γνωρίζουν μια καινούρια γειτόνισσα τους και ο ένας την ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Και κάπου εκεί αρχίζουν και περιπλέκονται τα πράγματα. Πρόκειται για μία σειρά με πολύ έξυπνους διαλόγους, αν και κάποιοι από αυτούς χρειάζονται γνώση φυσικής για να τους κατανοήσεις. Η σεναριογράφοι πραγματικά δίνουν ρεσιτάλ σε αυτή τη σειρά (δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι έχουν Master στην φυσική), αλλά όπως λέει και ο Sheldon: “Who doesn’t?”

How I met your mother! Ο τίτλος στην ουσία περικλείει όλο το story-line της σειράς. Η σειρά μας στέλνει στο 2030, όπου ένας πατέρας αφηγείται στον γιο και την κόρη του πως γνώρισε την μητέρα τους. Έξυπνοι διάλογοι, αρκετά καλή σκηνοθεσία και πέντε φίλοι οι οποίοι θα σας κάνουν να κλάψετε από τα γέλια. Οι σκηνές που διαδραματίζονται είναι η μία καλύτερη από τη άλλη και προσωπικά θεωρώ την συγκεκριμένη σειρά άξιο επακόλουθο των Friends.

FlashForward! Ίσως μία από τις καλύτερες σειρές μυστηρίου της σαιζόν 2009-2010. Στην συγκεκριμένη σειρά όλα αρχίζουν όταν σχεδόν όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη λιποθυμούν για 137 δευτερόλεπτα και παίρνουν μια κρυφή ματιά στο μέλλον (ο καθένας μπορεί να δει μόνο το δικό του). Και λέω σχεδόν όλοι, γιατί στην συνέχεια της σειράς- Spoiler alert, δεν συνεχίζω. Εδώ λοιπόν, έρχεται μία ομάδα του FBI, η οποία έχει ως σκοπό να βρει τον λόγο για τον οποίο συνέβη το περιστατικό αλλά και να συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα την βοηθήσουν ενός προγράμματος που ονομάζεται Μωσαϊκό. Πήγα να το ξανακάνω- Spoiler alert.

Fringe! Για τους λάτρες των μεταφυσικών, ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ. Η σειρά αυτή πραγματεύεται την προσπάθεια μιας αστυνομικού (FBI) να βρει την οργάνωση, η οποία βρίσκεται πίσω από διάφορους μυστηριώδεις φόνους. Συνεργάτες της σε αυτήν την προσπάθεια είναι ένας νεαρός και ο πατέρας του, ο οποίος μάλιστα πατέρας ήταν κλεισμένος σε ψυχιατρική κλινική. Αμείωτη δράση, συνεχώς μεταβαλλόμενο story-line και οι τρομερή ερμηνεία του πατέρα κρατούν το ενδιαφέρον σταθερά στα ύψη.

Αυτά, λοιπόν, από εμένα μέχρι στιγμής αλλά μην πλανιέστε.. Θα έρθει και δεύτερο volume με σειρές καθώς και ένα αφιέρωμα σε σειρές κινουμένων σχεδίων ( προσωπικά ΛΑΤΡΕΥΩ το South Park). Καλή απόλαυση!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συντάκτης: Γιώργος Μαμαρέλης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;