Μουντιάλ 2010, η πρώτη της εθνικής μας!

Χωρίς τους παίκτες που παίζουν στα πλέι οφ (θα ενσωματωθούν στις 20 του μήνα) πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12:00 η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ελλάδας σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ενόψει της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

Οι πρώτοι που έκαναν την εμφάνιση τους ήταν οι Σπυρόπουλος, Βύντρα και Πατσατζόγλου ενώ ο Γκέκας βρίσκεται στο ξενοδοχείο από το βράδυ της Κυριακής.

Το «παρών» αναμένεται να δώσουν και και όσοι αγωνίζονται στο ιταλικό πρωτάθλημα (Μόρας, Παπασταθόπουλος και Τζιόλης) που ολοκληρώθηκε χθες, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Καπετάνο και Χαριστέα.

Το απόγευμα η προπόνηση

Το απόγευμα (στις 18:00) οι διεθνείς θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, αν και από την προηγούμενη εβδομάδα αρκετοί εκ των ποδοσφαιριστών που έχουν τελειώσει τις συλλογικές τους υποχρεώσεις ξεκίνησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αυτό ισχύει για τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Χρήστο Πατσατζόγλου, που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους στην τελική 23άδα θα κριθεί από τον βαθμό ετοιμότητάς τους.

Το πρόγραμμα

Η «γαλανόλευκη» θα αναχωρήσει για την Ελβετία στις 21 Μαΐου και θα αντιμετωπίσει στις 25/5 τη Βόρειο Κορέα και την Παραγουάη στις 2 Ιουνίου.

Την 1η Ιουνίου ο Ότο Ρεχάγκελ θα ανακοινώσει την τελική 23μελή αποστολή, ενώ αν προκύψει κάποιος τραυματισμός, τότε με τη σύμφωνη γνώμη της FIFA μπορεί να αντικατασταθεί ένας παίκτης μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ.

Η 25άδα

Αναλυτικά, οι εκλεκτοί που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας: Μιχάλης Σηφάκης, Αλέξης Τζόρβας, Κώστας Χαλκιάς, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Λουκάς Βύντρα, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σωτήρης Κυργιάκος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Σπυρόπουλος, Κώστας Κατσουράνης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Άγγελος Χαριστέας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παντελής Καπετάνος, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Γρηγόρης Μάκος, Χρήστος Πατσατζόγλου, Στέλιος Μαλεζάς, Σάκης Πρίττας, Γιώργος Τζαβέλλας.

* Ο Ότο Ρεχάγκελ, βάσει των επιταγών της FIFA, έπρεπε να καλέσει 30 άτομα στην προεπιλογή, για το λόγο αυτό κάλεσε και τους αναπληρωματικούς: Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Κώστα Μανωλά, Κώστα Μήτρογλου, Γιώργο Γκαλίτσιο και Στέργο Μαρίνο.

Πηγή: SportDog.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;