Saini.gr | για να... βρεις το δάσκαλό σου!

Ψάχνεις δάσκαλο φυσικής στην περιοχή σου;
Μήπως μπορείς να βρεις μαθήματα χορού 10 λεπτά από το σπίτι σου και δεν το ξέρεις;
Έχεις ένα χόμπι και θέλεις να το κάνεις επάγγελμα;
Είσαι επαγγελματίας τενίστας και ψάχνεις μαθητές;

Μία νέα ιδέα, που σας δίνει τις απαντήσεις, έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο- το Saini.gr!

To Saini.gr αποτελεί μια διαδραστική ηλεκτρονική κοινότητα, όπου μαθητές βρίσκουν δασκάλους και αντίστροφα. Όσοι ενδιαφέρονται να διδαχθούν κάποιο αντικείμενο (από μαθηματικά μέχρι yoga και κινέζικα!) μπορούν να βρουν δασκάλους για ιδιαίτερα ή ομαδικά μαθήματα στην περιοχή τους μέσα από την κοινότητα του Saini.gr. Αντίστοιχα το αποτελεί το ιδανικό, δωρεάν εργαλείο για δασκάλους, καθηγητές ή εκπαιδευτές που θέλουν να διαφημιστούν, να βρουν μαθητές στην περιοχή τους και τελικά να αυξήσουν το εισόδημά τους ή απλά να διδάξουν το αντικείμενο στο οποίο ειδικεύονται.

Ο κάθε χρήστης  μπορεί να φτιάξει το προφίλ του εντελώς δωρεάν με τις παρακάτω δυνατότητες:

– Μπορεί να δηλώσει το μάθημα που ενδιαφέρεται να μάθει και να βρει δάσκαλο στην περιοχή του.

– Μπορεί να αναρτήσει το βιογραφικό του, να προσθέσει τα μαθήματα που διδάσκει και να εισάγει χρήσιμες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα του και την τιμή του μαθήματος.

– Να δημοσιεύσει ελκυστικές προσφορές για να προσελκύσει περισσότερους μαθητές

– Έχει αυτόματα τη δική του προσωπική ιστοσελίδα. Δημιουργώντας ένα προφίλ στο Saini.gr, ο κάθε χρήστης έχει άμεσα τη δική του ιστοσελίδα, την οποία μπορεί να μοιραστεί παντού (από διάφορα κοινωνικά δίκτυα έως τις προσωπικές του business cards!).

–  Έχει πλήρεις δυνατότητες ρύθμισης προσωπικού απορρήτου. Ο κάθε χρήστης ορίζει ο ίδιος τι θα είναι ορατό και τι όχι στο δημόσιο προφίλ του στο Saini.gr.

– Πολύ σύντομα θα μπορεί να γράψει άρθρα σχετικά με το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει.

– Μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπου κι αν βρίσκεται στην Ελλάδα. Το Saini.gr προσφέρει τις υπηρεσίες του σε χρήστες σε όλη την Ελλάδα!

Αξίζει να σημειωθεί η ύπαρξη μιας πολύ εύχρηστης και έξυπνης μηχανής αναζήτησης, που δίνει τη δυνατότητα να βρεις άμεσα το μάθημα που θες στην περιοχή που το θες. Ο τρόπος κατάταξης (ranking) των αποτελεσμάτων αναζήτησης βασίζεται σε έναν αλγόριθμο, ο οποίος προωθεί τα προφίλ που είναι πιθανόν πιο «χρήσιμα» σε όσους ψάχνουν μαθήματα. Η ομάδα του Saini.gr μας αποκάλυψε αποκλειστικά ότι ανάμεσα στις πολλές παραμέτρους του αλγορίθμου είναι και η πληρότητα του προφίλ και των μαθημάτων, αλλά και το πόσο ενεργοί είναι οι καθηγητές. Όλα αυτά δεν χρειάζεται βέβαια να απασχολούν τους χρήστες, μιας και τα παιχνιδιάρικα «γαλονάκια» στο προφίλ τους είναι ενδεικτικά της θέσης τους στα αποτελέσματα – όσο περισσότερα μαζεύουν, τόσο υψηλότερα προωθούνται!

Πρόκειται για ένα site εύχρηστο, με ιδιαίτερα πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Δημιουργοί του Saini.gr είναι τρεις απόφοιτοι Ηλεκτρόλογοι Μηχανικοί του Ε.Μ.Π, ο Ιωάννης Ρούσσος, η Λίζα Καβάγιου και ο Αχιλλέας Αρβανίτης. Αποτελεί την πρώτη τους συνεργασία στο χώρο του Internet, εφοδιασμένη με πολύχρονη εμπειρία τόσο στο web development όσο και στο project & business management.

Το saini.gr έρχεται με δυναμική παρουσία και στοχεύει να αποτελέσει τον πρώτο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κόμβο εύρεσης μαθημάτων στο ελληνικό διαδίκτυο. Αποστολή του Saini.gr είναι να συγκεντρώσει καταρτισμένους ανθρώπους από πολλούς διαφορετικούς τομείς με μοναδικό όραμα να προσφέρει γνώση στους χρήστες του, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία Saini.gr!

Μπορείτε να ακολουθήσετε το saini.gr και στα social networks! Πώς; Κάνοντας like στην σελίδα του στο Facebook και Follow στο Twitter του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;