U2 | Η συναυλία που άφησε εποχή!

Σίγουρα η χτεσινή ημέρα των U2 άφησε εποχή! Το συγκρότημα σε πάρα πολύ καλή φόρμα με μία πολύ καλή και δυνατή εμφάνιση, με το απίστευτο σκηνικό του 360 tour να κορυφώνει ότι είχαμε φανταστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου. Ας πάμε στα-της συναυλίας λοιπόν.

Το γλέντι άνοιξαν ο Aviv Geffen και η παρέα του, οι οποίοι είπανε κομμάτια των BlackField καθώς και από τη solo καριέρα του. Αρκετά καλοί με ωραία σκηνικά και μελαγχολικό ύφος, δείχνει όμως να πέρασαν απαρατήρητοι για αρκετό κόσμο που βρισκόταν στο ΟΑΚΑ εκείνη την ώρα.

Το σετλιστ: Blackfield (Blackfield) / Pain (Blackfield) / The One / End Of The World (Blackfield) / Mr. Down & Mrs. High / It Was Meant To Be A Love Song.

Στη συνέχεια οι Snow Patrol που για πρώτη φορά βρισκόντουσαν στην Ελλάδα, όρμησαν στην σκηνή και όπως αποκάλυψαν-υπενθύμησαν, αισθάνονται πολύ τυχεροί που οι U2 τους επιτρέπουν να εμφανίζονται μπροστά σε τόσο κόσμο, δίνοντάς τα όλα ώστε να ζεστάνουν το κλίμα για να τη συνέχεια της βραδιάς. Σε ρυθμούς post-britpop/indie προσπάθησαν αρκετά αλλά τελικά οι Έλληνες που ολοένα και μαζεύονταν, δεν έδειξαν αρκετά μεγάλο ενθουσιασμό. Παρ’όλα αυτά στα τελευταία δυνατά τους κομμάτια και ειδικά στο Chasing Cars οι Patrol κατάφεραν να αποσπάσουν αρκετά χειροκροτήματα από το Ελληνικό κοινό.

σετλιστ: Open Your Eyes / Chocolate / Hands Open / Shut Your Eyes / Run / Chasing Cars / Crack The Shutters / Just Say Yes

Αφού τελείωσαν και οι Snow Patrol, τι μένει; Επιτέλους οι U2! Μετά από αρκετές ώρες τσουπ εμφανίζονται οι U2 χαλαροί και ήρεμοι στην αρένα του ΟΑΚΑ και παίρνουν τις θέσεις τους για το όνειρο… Με το Beautiful Day ο κόσμος αρχίζει να χοροπηδά, τραγουδώντας με όλη του την δύναμη ανεβάζοντας την πόρωση στα ύψη. Οι U2 είναι επιτέλους γεγονός, κάτι που περιμένατε όλοι τόσο καιρό με ανυπομονησία όλον αυτό τον καιρό! Η σκηνή του 360 tour πραγματικά εντυπωσιακή, παρουσιάζοντας εικόνες και βίντεο από τους U2 οι οποίοι έδειχναν τόσο άνετοι ύστερα από τόσα χρόνια συναυλιών μαζί, έκαναν τον κόσμο τους να εκστασιάζει. Στη συνέχεια το Magnificent και το Mysterious Ways με το videowall να δείχνει γυναίκες από το κοινό και αμέσως μετά το Elevation με ροκ διαθέσεις. Η πραγματικά απίστευτη φωνή του Bono, καθώς και ο απόλυτος ήχος του Edge σε συνδιασμό με όλο το σκηνικό του 360 tour μας επιβεβαιώνει, ότι οι U2 είναι ένα από τα μεγαλύτερα σχήματα της ροκ μουσικής που αγαπάει ο κόσμος και αφήνουν πραγματικά εποχή ακόμη σε όλες τις ηλικίες! Η ώρα πέρναγε συνεχώς με τους U2 να απογειώνουν το κοινό με τα κομμάτια τους και ξαφνικά εξαφανίζονται από προσώπου γης. Ύστερα από ένα πολιτικό σχόλιο οι U2 είναι και πάλι με το κοινό, σε ένα από τα καλύτερά τους κομμάτια το One, ο κόσμος να γκαρίζει και μη έχοντας δυνάμεις να συνεχίσει στο Where The Streets Have No Name, να χειροκροτάει παρατεταμένα. Όλοένα πλησιάζουμε στην πραγματικότητα αλλά ο Βοno δε μας αφήνει καθώς το κόκκινο αιωρούμενο από την οροφή μικρόφωνό του, αλλά και με το κοστούμι του με laser, έχει μια διαφορετική άποψη και αφού μας χτυπήσει λίγο ακόμα με το έντονο Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me, μας καληνυχτίζει με το With Or Without You και το Moment Of Surrender.

Η συναυλία λοιπόν έχει τελειώσει και μπορούμε με σιγουριά ότι οι U2 είναι τεράστιοι (όπως AC/DC και Stones). Τα λαιμά να έχουν κλείσει και κουρασμένα κορμιά να απομακρύνονται από το ΟΑΚΑ με μια γλυκιά ανάμνηση από τις ωραιότερες συναυλίες στην Ελλάδα..Τους U2!

σετλιστ:

01. Return Of The Stingray Guitar
02. Beautiful Day
03. I Will Follow
04. Get On Your Boots
05. Magnificent
06. Mysterious Ways
07. Elevation
08. Until The End Of The World
09. I Still Haven’t Found What I’m Looking For
10. Pride (In The Name Of Love)
11. In A Little While
12. Miss Sarajevo
13. City Of Blinding Lights
14. Vertigo
15. I’ll Go Crazy If I Don’t Go Crazy Tonight
16. Sunday Bloody Sunday
17. MLK
18. Walk On
——————————————–
19. One
20. Where The Streets Have No Name
——————————————–
21. Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
22. With Or Without You
23. Moment Of Surrender

Ευχαριστούμε πολύ τον Στέλιο για την παραχώρηση των βίντεο.

Beautiful Day

[youtube A7OgFfw5QWk]

With or Without you

[youtube X6ZHzfEVpJQ]

Ένα βίντεο από την κατασκευή των σκηνικών στο ΟΑΚΑ

[youtube MSzZ-hrXX7Y]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;