Ηράκλειο | Το ξενοδοχείο της... μαφίας

Η αλήθεια είναι πως έχουμε ακούσει πολλές φορές ιστορίες για ξενοδοχεία με κάμερες, για ξενοδοχεία-άνδρα παρανομιών, ωστόσο η αλήθεια είναι, πως το συγκεκριμένο ξενοδοχείο το πέρασε σε άλλο επίπεδο (ξεπέρασε και τα πιο τρελά όνειρα του Ευαγγελάτου).

Μετά από καταγγελίες πελατών, για παράνομες κάμερες στα δωμάτια (δεν ξέρω πως τις πήραν χαμπάρι είναι αλήθεια), η αστυνομία έκανε εφοδιαστικό έλεγχο χθες Πέμπτη. Με έκπληξη ωστόσο, αντί για κάμερες, αρχικά, ήρθε αντιμέτωπη με οπλοστάσιο ολκής.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου σε διάφορους χώρους του ξενοδοχείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 117 αβολίδωτα φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 534 πλήρη φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 50 πλήρη φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, 105 πυροκροτητές μεγέθους κάψουλας, 2 πολεμικά βλήματα, 1 κάνη κυνηγετικού όπλου, 2 θήκες πυροβόλων όπλων, 9 βολίδες και 6 κενά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Βρέθηκε ακόμα 1 κυτίο που περιείχε 4 φιαλίδια αγνώστων ουσιών και εξοπλισμό ναρκώσεως από απόσταση(!), 1 πλήρες κυτίο εξοπλισμού γόμωσης φυσιγγίων πυροβόλων όπλων, που περιείχε εργαλεία χειρός, πρέσα, ποσότητες πυρίτιδας και καψύλλια. Δεν τα λες και λίγα..

Η έρευνα συνεχίστηκε στο σπίτι ενός ατόμου, σχετικού με το ξενοδοχείο, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 οπλοπολυβόλο μάρκας BREN, 1 περίστροφο MAGNUM, δυναμίτες και 300 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Σήμερα, ημέρα έρευνας 2, η αστυνομία ανακάλυψε πως τα 45 δωμάτια του ξενοδοχείου ήταν παγιδευμένα με κάμερες που κατέγραφαν τις εικόνες και τις αποθήκευαν σε βίντεο που ήταν εγκατεστημένα στο γραφείο του διευθυντή και ιδιοκτήτη! Όμορφη εικόνα που βγήκε προς τα έξω, είναι πως οι κάμερες, δεν βρέθηκαν στα δωμάτια, αλλά είχαν μεταφερθεί και κλειδωθεί σε δωμάτιο δωμάτιο στο ισόγειο. Όταν η αστυνομία ζήτησε το κλειδί, οι υπάλληλοι τόνισαν πως το έχουν χάσει, και έτσι εκλήθη κλειδαράς, και έτσι έλαμψε η αλήθεια.. (ποτέ μην υποτιμάς την ΕΛ.ΑΣ.)

Για την ώρα έχει συλληφθεί η 70χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη, ένας 37χρονος Έλληνας και ένας 28χρονος Αρμένιος που εργάζονταν στη ρεσεψιόν, ενώ αναζητείται ο επιχειρηματίας, που έχει εξαφανιστεί.

Λέτε οι έρευνες να συνεχιστούν για τρίτη μέρα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
0'
25 - 26
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;