Είμαστε αποφασισμένοι την γιορτή του αυτή, να του την χαλάσουμε...

Είμαστε πολίτες της Αθήνας. Πολίτες προερχόμενοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, οι οποίοι όμως πιστεύουμε ότι στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών εκφράστηκε με τον πιο απερίφραστο τρόπο η αντίθεση σε κυρίαρχες πολιτικές επιλογές που έχουν καταδικάσει την Αθήνα στην εγκατάλειψη και το μαρασμό. Η διαμαρτυρία αυτή εκφράστηκε, ανάμεσα στα άλλα. μέσω πρωτόγνωρων ποσοστών αποχής.

Σήμερα, ωστόσο, μπροστά μας έχουμε την Αθήνα. Έχουμε ένα δεύτερο γύρο εκλογών στον οποίο η απερχόμενη δημοτική αρχή, στην προσπάθειά της να επιπλεύσει ύστερα από το ιστορικά χαμηλότερο ποσοστό που έλαβε ποτέ η συντηρητική παράταξη στην πόλη υφαίνει μια ανίερη συμμαχία με δυνάμεις του μίσους και της βίας που η αδράνεια της ουσιαστικά άφησε να δημιουργηθούν και να αυξήσουν τις δυνάμεις τους με τρόπο ανησυχητικό για την πόλη αλλά και το πολίτευμα.

Ο προεκλογικός ελιγμός συμμαχίας ΝΔ με ΛΑΟΣ και δια τούτου ακόμη και με την εξωσυστημική εκδοχή της ακροδεξιάς στην Ελλάδα, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής εγείρει ανησυχίες. Ο «αναρμόδιος» για τη μετανάστευση δήμαρχος ψαρεύει στα οικεία για αυτόν θολά νερά της ακροδεξιάς για να σώσει όχι μόνο το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και την ίδια την πολιτική του καριέρα. Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε. Δεν μπορούμε να αφήσουμε την πιο βίαια μορφή ακροδεξιού λόγου να βάζει την ατζέντα στον πολιτικό διάλογο στην πόλη αυτή. Δεν μπορεί ο κύριος Κακλαμάνης να προσπαθεί να οικειοποιηθεί την απειλή της βίας για να εμφανιστεί ως ο νέος Δήμαρχος αυτοκράτορας για να μην «ξαναχαλάσει η γιορτή του».

Είμαστε αποφασισμένοι αυτήν την γιορτή του να του την χαλάσουμε.

Σας καλούμε αύριο σε συνέντευξη τύπου στις 12.00 που θα διοργανωθεί στην Αίθουσα της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, Ακαδημίας 23.

Μετέχουν

Σία Αναγνωστοπούλου
Θάνος Βλαστός
Μάκης Κοψίδης
Στέλιος Κούλογλου
Νίκος Χρυσόγελος
Γρηγόρης Ψαριανός
Θανάσης Χειμωνάς
Νικόλας Μπαρδάκης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;