No Profile - Bleeze @ K44 | 11/1

No Profile
Bleeze
Τρίτη 11-1-11
ΤΩΡΑ Κ44
Είσοδος Ελεύθερη

NO PROFILE

Οι No Profile ξεκίνησαν να παίζουν μαζί σε σχολικές συναυλίες, με πρώτο αποκορύφωμα την εμφάνισή τους στα Schoolwave του 2006 και του 2007, που τους έκανε rock stars της μαθητικής κοινότητας, και δεύτερο το μαζικό περσινό Rockwave με το Manu Chao. Στην προσπάθειά τους να διευρύνουν αυτή την απήχηση, έλαβαν μέρος στον ετήσιο διαγωνισμό «Φίλιππος Νάκας» το 2008, από όπου έφυγαν νικητές και με ουκ ευκαταφρόνητο έπαθλο ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Sony Music, η οποία θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο τους τον Ιανουάριο.

Στο δίσκο τους, οι No Profile κατάφεραν να βρουν τη χρυσή τομή ανάμεσα στις ποικίλες μουσικές επιρροές του κάθε μέλους τους (Νίκος Χαριτοδιπλωμένος – φωνή, Γιάννης Ράλλης – κιθάρα/ακορντεόν, Γιώργος “Super G” Αναγνωστόπουλος – κιθάρα, Χρήστος Κρητικός – μπάσο και Μανώλης Γιαννίκιος – drums) και να φτιάξουν ένα καθαρόαιμο rock άλμπουμ που τιμά όλα τα είδη: από classic rock παλιών συγκροτημάτων μέχρι hard rock. Με κοινές επιδράσεις από Muse (που σχεδόν ακούγονται στο “The Bitter”), Red Hot Chili Peppers, Nine Inch Nails, Velvet Revolver, Bullet And Octane και Offspring, το “The Bitter” σίγουρα απέχει από το υπόλοιπο ύφος του δίσκου, χάρη και στα φωνητικά της Ιφιγένειας Atkinson. Η φωνή των Film έτυχε να βρίσκεται στο ίδιο στούντιο όπου οι No Profile ηχογραφούσαν το κομμάτι με τον παραγωγό τους, Greggy K των Matisse, μετά από προτροπή του οποίου σκέφτηκε να συμμετάσχει και να δώσει μια εντελώς διαφορετική τροπή στο τραγούδι.

BLEEZE

ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ…

• Tο όνομα το διαλέξαμε γιατί μας άρεσε σαν ήχος: «μπλιζ». Δεν ξέραμε αν σημαίνει κάτι. Μετά που το ψάξαμε σε κάτι περίεργα λεξικά βρήκαμε ότι έχει δύο έννοιες: Bleeze λέγεται το κανονικό τσιγάρο στο οποίο έχεις βάλει μέσα μπάφο ή το να κλάνεις τα αρχίδια κάποιου (γέλια). Όποιο θέλετε κρατήστε!

• Μας τη σπάει που η παιδεία λέγεται «δημόσια». Μια φίλη μας δεν είχε φέτος χρήματα για φροντιστήριο και στο σχολείο της είχε όλο καταλήψεις. Οπότε μαζέψαμε οι φίλοι της κάποια χρήματα και τα δώσαμε για να πηγαίνει φροντιστήριο. Αν δεν το κάναμε αυτό
η κοπέλα δε θα περνούσε πουθενά.

ΤΩΡΑ Κ44,

Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
2'
84 - 82
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
10'
0 - 0
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;