Συνταγές Μαγειρικής | Κοτόπουλο με σάλτσα ροκφόρ!

Από neolaia.gr Team 2 Απριλίου 2011

Υλικά

200 gr. φιλέτα κοτόπουλου
Μισό ποτήρι λευκό κρασί
1 κύβο ζωμό κότας
200 ml κρέμα γάλακτος
60 γραμμάρια τυρί ροκφόρ
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Για αρχή αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας. Ρίχνουμε στο τηγάνι ελαιόλαδο μέχρι να κάψει πολύ καλά, βάζουμε τα φιλετάκια και τα θωρακίζουμε καλά από τις δύο μεριές (σοτέ).

2. Στραγγίζουμε το τηγάνι από τα καμένα λάδια. Σβήνουμε με λευκό κρασί και προσθέτουμε τον ζωμό κότας. Χαμηλώνουμε την φωτιά και καπακώνουμε. Αφήνουμε να ψηθεί για περίπου 7 λεπτά .

3. Στην συνέχεια βγάζουμε τα φιλετάκια από το τηγάνι και βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί ροκφόρ. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ελέγχουμε τα αλατοπίπερα μας. Τέλος βάζουμε πάλι τα φιλετάκια στο τηγάνι .

Παρουσιάζει ο chef Νίκος Θωμάς, για λογαριασμός του diytv.gr!

Περισσότερες συνταγές στο Neolaia ΟινοΜαγειρέματα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486