Συνταγές Μαγειρικής | Κοτόπουλο με σάλτσα ροκφόρ!

Υλικά

200 gr. φιλέτα κοτόπουλου
Μισό ποτήρι λευκό κρασί
1 κύβο ζωμό κότας
200 ml κρέμα γάλακτος
60 γραμμάρια τυρί ροκφόρ
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Για αρχή αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας. Ρίχνουμε στο τηγάνι ελαιόλαδο μέχρι να κάψει πολύ καλά, βάζουμε τα φιλετάκια και τα θωρακίζουμε καλά από τις δύο μεριές (σοτέ).

2. Στραγγίζουμε το τηγάνι από τα καμένα λάδια. Σβήνουμε με λευκό κρασί και προσθέτουμε τον ζωμό κότας. Χαμηλώνουμε την φωτιά και καπακώνουμε. Αφήνουμε να ψηθεί για περίπου 7 λεπτά .

3. Στην συνέχεια βγάζουμε τα φιλετάκια από το τηγάνι και βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το τυρί ροκφόρ. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Ελέγχουμε τα αλατοπίπερα μας. Τέλος βάζουμε πάλι τα φιλετάκια στο τηγάνι .

Παρουσιάζει ο chef Νίκος Θωμάς, για λογαριασμός του diytv.gr!

Περισσότερες συνταγές στο Neolaia ΟινοΜαγειρέματα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;