Οι iOS συσκευές μπορούν να παίξουν και το... γιατρό!

Είναι κάπως ειρωνικό το γεγονός ότι ένα iPhone (μιας και θα μιλήσουμε για προϊόντα της Apple) μπορεί να βοηθήσει ιατρικά, όταν η ίδια η συσκευή γνωρίζουμε πως εκπέμπει ακτινοβολία. Δεν παύει όμως να είναι κάτι πολύ χρήσιμο και καλοδεχούμενο από την πλευρά των καταναλωτών.

[youtube GZ3r-OoCj_8]
Στο παραπάνω βίντεο, μπορείτε να δείτε μία περιφερειακή συσκευή, την iPhone ECG, αποκλειστική για iPhone και iPod Touch, η οποία χρησιμοποιείται για ηλεκτροκαρδιογράφημα. Η διαδικασία είναι απλή: εγκατάσταση της κατάλληλης εφαρμογής στη συσκευή iOS, τοποθέτηση του περιφερειακού πάνω στη συσκευή και ύστερα λειτουργία πάνω από το στήθος του ασθενούς. Τα αποτελέσματα του καρδιογραφήματος μπορούν να αποθηκευτούν και να σταλθούν διαδικτυακά σε ένα γιατρό για επίγνωση.

[youtube EJlu7Q2J1bU]
Άλλο ένα περιφερειακό τώρα, το Smart Blood Pressure Monitor, διαθέσιμο για iPhone, iPod Touch και iPad, μπορεί και καταγράφει την πίεση σας. Παρέχει πλήρη αποτελέσματα, όπως είναι η συστολή, η διαστολή και ο ρυθμός της καρδιάς σας. Όπως και με το προηγούμενο περιφερειακό, έτσι κι εδώ έχουμε σώσιμο των αποτελεσμάτων και αποστολή μέσω του διαδικτύου στο γιατρό σας. Ακόμη, το περιφερειακό συνεργάζεται με αρκετές ιατρικές διαδικτυακές εφαρμογές για να λυθεί η οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα αποτελέσματα σας.

Ελπίζουμε όμως και σε κανένα περιφερειακό το οποίο θα φτιάχνει καφέ. Ο διακαής πόθος του Έλληνα… 😛

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;