To ΕΣΡ  απειλεί με πρόστιμο τις επαναλήψεις;

Είναι μία από τις ανεξάρτητες αρχές του Κράτους, για όσους δεν γνωρίζεται τα περί φύσεως του ΕΣΡ – αφήστε με βέβαια να έχω μία άλλη άποψη- και στόχος του είναι να κόβει πρόστιμα όσο πιο συχνά γίνεται. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, το ΕΣΡ τα έχει βάλει με τις επαναλήψεις διαφόρων σειρών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σειρά του ΑΝΤ1 Steps, αλλά και διάφορες άλλες.

Συγγνώμη, αλλά οι επαναλήψεις των παλαιών σειρών, αν δεν κάνω λάθος, είναι πλέον αυτές που τρέφουν με τηλεθεάσεις το νεκρό πρόγραμμα των περισσότερων τηλεοπτικών σταθμών. Και δεν κατάλαβα, ποιο είναι το κακό που ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο να δει τις επαναλήψεις του Κωνσταντίνου και Ελένης ή των Δύο Ξένων; Γιατί να με ενδιαφέρει περισσότερο η “κοινωνικού σχολιασμού” εκπομπή της Τάτυς Στεφανίδου και των μεγαλοκοπέλων της, από την τηλεοπτική Κορίνα, τη Σωσώ και τον Αχιλλέα (Εγκλήματα).

Ναι, οι περιπέτειες του Επίκουρου Καθηγητή της Βυζαντινολογίας και της ημιόνας, μπορεί να είναι χιλιοπαιγμένες, αλλά απ’ ότι φαίνεται από τη φίλη AGB, αυτά γουστάρει να βλέπει ο κόσμος, για να ξεχνάει τα προβλήματά του, για να διασκεδάζει, για χίλια δύο γιατί. Ναι, προτιμώ να δω ακόμα και τη Rosalinda και τη Μαρία της γειτονιάς και την τυφλή Εσμεράλντα, παρά τα τηλεοπτικά υποπροϊόντα που με πολύ άγχος προσπαθούν να προωθήσουν οι καναλάρχες. Με ποιο δικαίωμα λοιπόν κύριοι/ες του ΕΣΡ έρχεστε να τα σταματήσετε; Σταματήστε αυτούς που πρέπει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;