Απόψεις | Εσύ για πόσα θα εκπορνευόσουν ή θα σκότωνες;

Φοιτήτρια πορνοστάρ για λίγα ευρώ, είναι ο τίτλος ειδησεογραφικού γίγαντα της χώρας. Και δεν είναι το μόνο, απλώς αποτελεί αφορμή.

Και έρχομαι και ρωτάω εγώ. Δηλαδή, αν αντί 50 ευρώ την ερωτική συνεύρεση, έπαιρναν 250 ευρώ, θα έλεγες “α οκ, άμα είναι για 250 ευρώ, δίνω την πίσω πόρτα;”. Πόσο δηλαδή ρε παιδί μου κοστολογείται εσείς τη μέση αξιοπρέπεια; Να ρωτήσουμε το συνδικάτο να μας πει.

Πάντως δεν είναι ο μόνος χρηματικός παραλογισμός το συγκεκριμένο παράδειγμα. Υπάρχει και το άλλο το αγαπημένο, το “το σκότωσαν για να του κλέψουν τα 80 ευρώ! Έχασε τη ζωή του για 80 ευρώ!”. Να ήταν ρε παιδί μου, 3.000€ να πούμε, ντάξει; Την ανθρώπινη ζωή για πόσο την κοστολογείτε; Να έχουμε και εμείς στο νου μας, ένα τιμολόγιο.

Που θέλω να καταλήξω, αδιαφορώντας αν θα με πούνε υπερβολικό ή λαϊκιστή. Η είδηση είναι πως νέες κοπέλες, που έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους εκπορνεύονται. Η είδηση είναι, πως υπάρχουν τόσο αδίστακτα άτομα, που θα σκοτώσουν για να κλέψουν. Είναι η κατάντια και κατατρακύλα των ανθρώπινων αξιών, η είδηση. Όχι το χαμηλό αντίτιμο. Βάζοντας αντίτιμο δίπλα στην είδηση, είναι σαν να δικαιολογείς την πράξη του υψηλού αντιτίμου.

Άποψή μου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;