Συναυλίες 2012 | Sunglasses After Dark @ SKULL CLUB.

Είμαστε σίγουροι πως θα ενθουσιαστείτε όταν ακούσετε ότι η θρυλική Floorfiller κολεκτίβα, επιστρέφει δριμύτερη στο κέντρο της πόλης το ΣABBATO 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στο SKULL CLUB.

Ο δούκας των dance floors Dj PETROS FLOORFILLER πραγματοποιώντας ακόμα μια εμφάνιση στην Αθήνα, θα κρατήσει τους ειλικρινείς, ανοικτόμυαλους υποστηρικτές του “αναμμένους” με το συνηθισμένο ενθουσιώδες, ελκυστικό, μανιώδες μουσικό μείγμα από διεστραμμένους, Progressive ηχητικούς στροβίλους.

Πλάι του στα dexx θα βρίσκεται ο SAVISIVA σε μια αποκλειστική και σπάνια εμφάνιση. Το αισθησιακό μιξάρισμα του SAVISIVA είναι βέβαιο πως θα σας γονατίσει. Πεσμένοι στο dancefloor θα ζητάτε ΈΛΕΟΣ…

Οι δυό τους σαν ακροβάτες σε διεστραμένους Progressive Ήχους έρχονται να παρέχουν ότι λείπει από τα Αθηναικά Dancefloors τον τελευταίο καιρό. Θα επαναφέρουν τη διασκέδαση της ηλεκτρονικής μουσικής, τη φρεσκάδα, τη ψυχαγωγία, συγχρόνως όμως θα συμβάλλουν στη διατήρηση του Cool Style και της Πρωτοτυπίας,

Τη βραδυά θα ξεκινησουν οι LOBBY LOOPERS το νέο αίμα, (Steve Sanders & Sotiris Papadimitriou), παίζοντας ένα back2back set με μουσικές επιλογές απόλυτα ταιριαστές. Το στυλ τους αποτελεί μια μίξη μελωδικής progressive με ατμοσφαιρική βάση, ενίοτε με φωνητικά που γλυκαίνουν ακόμα περισσότερο τον ήχο.

Όλους αυτούς θα έχετε την ευκαιρία να τους χαρείτε στο SKULL στην καρδιά της Αθήνας, το μέρος όπου μπορείτε να απολαύσετε την απίστευτη Eμπειρία του Aυθεντικού Νight Clubbing με Dance εκτόνωση.

Κανόνες Ένδυσης & Συμπεριφοράς:
– Αθλητικά Παπούτσια ΕΝΤΑΞΕΙ
– τα Cockrings θα αγνοούνται
– Τα Λουριά Ενθαρρύνονται
– Ισχυρή δόση Perfume
– Ξέχνα την προκατάληψη
– Επανέφερε τη διασκέδαση της μουσικής, τη φρεσκάδα, τη ψυχαγωγία
– Διατήρησε τη ψυχραιμία και τη πρωτοτυπία
– Μη κρίνεις τη Μουσική, ΧΟΡΕΨΕ!

ΕΙΣΟΔΟΣ με Ποτό 10 EURO

Περισσότερες συναυλίες, στο μουσικό ημερολόγιο του neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΗΜ
40 - 32
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;