Α.Βραδής: Ο έλληνας που εμφανίζεται σε βίντεο που ανάρτησαν οι Anonymous

Ο Αντώνης Βραδής είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο τμήμα Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο LSE του Λονδίνου. Ο λόγος στο πρόσωπό του γίνεται γιατί εμφανίζεται σε βίντεο που αναλύει την εξέγερση μετά από το θάνατο του Α. Γρηγορόπουλου  και τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά από αυτήν.

Το συγκεκριμένο βίντεο προβλήθηκε μετά από τη χθεσινή επίθεση των Anonymous στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Δείτε το βίντεο.

Update: Με το παραπάνω άρθρο θα πρέπει να διευκρυνίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε πως ο κ. Βραδής σε καμία περίπτωση δεν έχει κάποια σχέση με την ομάδα των “Anonymous“. Μετά από επικοινωνία μαζί του πρέπει να καταστεί σαφές πως το βίντεο δημιουργήθηκε πολύ πριν την επίθεση των “Anonymous” προς την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και καμία σχέση έχει ο ίδιος με τη συγκεκριμένη πράξη.

Το video στο οποίο αναφέρεται το παραπάνω άρθρο είναι ένα δημόσια αναρτημένο video του σκηνοθέτη Ross Domoney, το οποίο η συγκεκριμένη ομάδα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει με δική της πρωτοβουλία.

Εδώ http://www.aletheiaphotos.com/a-blog/2012/2/3/anonymous-hack-greek-ministry-of-justice-website-and-post-al.html μπορείτε να διαβάσετε και την ανακοίνωση της κολλεκτίβας “aletheia”, στην οποία ανήκει ο σκηνοθέτης, Ross Domoney.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;