Πανεπιστήμιο Πατρών | Εκδήλωση με θέμα τα video games!

Μια νέα εκδήλωση διοργανώνεται απο το ΙΕΕΕ Computer Society Student Chapter UPatras, σε συνεργασία με το φοιτητικό Παράρτημα του IEEE του Πανεπιστήμιου Πατρών και αφορά τα Video games.

Σε ποιους απευθύνεται η εκδήλωση αυτή:
Απευθύνεται γενικότερα στο ευρύ κοινό, αλλά κυρίως σε νέους και φοιτητές, που ενδιαφέρονται για τον τομέα του gaming στην Ελλάδα.

Βασική μέριμνα της εκδήλωσης είναι να έρθουν οι νέοι σε πιο άμεση επαφή με τον χώρο του game development στην Ελλάδα και να δοθεί έμφαση στη διασύνδεση μεταξύ ακαδημαϊκού-ερευνητικού λόγου και παραγωγής & ανάπτυξης των video games.

Ωστόσο θα δίνεται η δυνατότητα στο κοινό που θα παρευρεθεί, να παίξει τα βιντεοπαιχνίδια, σε ειδικά τοποθετημένες κονσόλες έτσι ώστε να ζήσει από κοντά την συναρπαστική εμπειρία του gaming.

Τέλος, η κάθε εταιρία από την πλευρά της, θα διαφημιστεί και θα γίνει γνωστή σε νέους φοιτητές και μηχανικούς ενώ παράλληλα, θα δείξει ότι στηρίζει εθελοντικές πρωτοβουλίες παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Που και πότε;
Την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι παρουσιάσεις θα είναι διάρκειας 20-30 λεπτών.

Τι λέτε; 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;