Κύριε Κωστόπουλε, σημασία έχει...

Από χτες το βράδυ έχω πληροφορηθεί την χρεωκοπία της imako. Όπως όλοι γνωρίζουμε είναι η εταιρία που είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ομολογώ πως μου πήρε αρκετή ώρα για να διαβάσω αυτό τον απολογισμό. Μας έγραψε γεμάτο στεναχώρια ότι ο τζίρος τα τελευταία χρόνια είχε πέσει 70% έως 90%. Αλήθεια κ.Κωστόπουλε μας μιλήσατε για τον τζίρο αλλά όχι για τις δαπάνες.

Πιο συγκεκριμένα θα ήθελα να μάθω για αυτές τις εφιαλτικές νύχτες, που περάσατε στο πλευρό της γυναίκα σας, αν σκεφτήκατε έστω και στο ελάχιστο τους απλήρωτους εργαζόμενους της imako. Συνεχίζοντας το πολύ ωραίο και καλογραμμένο άρθρο σας, παρατηρώ ότι αποποιείστε κάθε ευθύνη για την κατάρρευση της εταιρίας. Θέλω να σταθώ στα παρακάτω λόγια σας τα οποία προτιμώ να μην σχολιάσω.

Είμαι περήφανος (και σίγουρα αρκετά μαλάκας) που ποτέ δεν πήρα παρά πενταροδεκάρες από τις κρατικές διαφημίσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ όπως όλος ο περιοδικός τύπος και όλα τα μουσικά ραδιόφωνα. Κάμποσες εφημερίδες της πλάκας που καρπώνονταν 50 φορές περισσότερα από την κρατική διαφήμιση απ’ ότι ένα συγκρότημα με 1.500.000 αναγνώστες ή ακροατές

Λυπάμαι πολύ, σημασία δεν έχει αν πείσατε εμένα ή οποιονδήποτε άλλο τρίτο σημασία έχει αν οι εργαζόμενοι θα πάρουν πίσω τα δεδουλευμένα τους. Σημασία έχει κ. Κωστόπουλε, να μην μείνουν οι οικογένειες στο δρόμο. Τέλος γνωρίζετε καλύτερα και από εμένα πως το ποιον του καθενός δεν σώζεται με δακρύβρεχτα και απολογητικά κείμενα, αλλά με ηρωικές πράξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;