14η Διεθνής Έκθεση για την Εκπαίδευση και την Εργασία

Σε δύσκολες περιόδους, η Εκπαίδευση αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο ανάπτυξης και εξασφάλισης καλύτερων προοπτικών στην αγορά εργασίας. Υπό αυτές τις συνθήκες, η 14η Διεθνής Έκθεση για την Εκπαίδευση και την Εργασία που διεξάγεται από 2 ως 4 Μαρτίου 2012 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία και δυναμική ως μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης, ως περιβάλλον ανάπτυξης συνεργασιών και βέβαια ως πεδίο συνάντησης εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με ένα στοχευμένο και πολυπληθές κοινό με ενδιαφέρον για απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων.

Με περίπου 200 εκθέτες από 12 χώρες και 20.000 επισκέπτες όλων των ηλικιών, η έκθεση «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και μία από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές εκθέσεις στην Ευρώπη. Σκοπός της έκθεσης είναι να προσφέρει με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό μια ολοκληρωμένη εικόνα των προγραμμάτων που προσφέρονται σήμερα σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε επίπεδο προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών και διά βίου εκπαίδευσης, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Στην έκθεση συμμετέχουν Πανεπιστήμια Tεχνολογικά Εκπαιδευτικά ιδρύματα, Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, IEK, Επαγγελματικές Σχολές, KEK, Εκπαιδευτήρια, Κέντρα ξένων γλωσσών, Kέντρα πληροφορικής, Φορείς πιστοποίησης γνώσεων, Πρεσβείες και μορφωτικά τμήματα, Εκδόσεις, Φορείς επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης, Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, Εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες για νέους, Εταιρείες που προμηθεύουν εξοπλισμό και υπηρεσίες για την οργάνωση και τη λειτουργία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί, σε μια δύσκολη εποχή για τις σχέσεις μας με το εξωτερικό, η παρουσία εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από 12 διαφορετικές χώρες (ΗΠΑ, Βουλγαρία, Ιταλία, Ελβετία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετάνια, Αυστραλία, Καναδά, Ισπανία αλλά και εθνικά περίπτερα από Ολλανδία, Κύπρο και Κίνα με πάνω από 50 πανεπιστήμια).

Η έκθεση πλαισιώνεται από το Σταδιοδρόμιο-Job Festival, ένα παράλληλο γεγονός για την εργασία υπό τη συνδιοργάνωση της Equal Society. Με πλούσια θεματολογία και καταξιωμένους ομιλητές, το Σταδιοδρόμιο – Job Festival παρέχει πολύτιμη ενημέρωση σε καίρια θέματα : Εργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό, Τάσεις στην αγορά εργασίας σήμερα και στο μέλλον, Σπουδές και καριέρα σε περίοδο κρίσης, Επαγγελματικός Προσανατολισμός, Διά Βίου Εκπαίδευση, Μεταπτυχιακά και MBA. Eπιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν σε workshops για Αναζήτηση εργασίας, Βιογραφικό, Συνέντευξη, ΑΣΕΠ, Νεανική / Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, Διαχείριση Καριέρας, Networking, Προσόντα, Κατάρτιση.

Χορηγός Επικοινωνίας: neolaia.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;