Φεστιβάλ comics στην Αθήνα!

Από τις 30 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου διοργανώνεται στην Αθήνα Φεστιβάλ comics, στο οποίο μικροί και μεγάλοι fans της συγκεκριμένης τέχνης θα μπορέσουν να θαυμάσουν δωρεάν τα comics που θα εκτίθενται.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση και την Comicdom Press. Αρκετοί θα είναι οι φετινοί προσκεκλημένοι που ασχολούνται με τα comics όπως ο Ιταλός δημιουργός Μίλο Μανάρα (“Το κουμπί της”, “Το άρωμα του αόρατου”), ο καταξιωμένος Βρετανός σεναριογράφος Μάικ Κάρει (“X-men”, “Legacy”, “The unwritten”), o ανερχόμενος Τούρκος σχεδιαστής Γιλντιράι Τσινάρ (Fury of Firestorm, Legion of Superheroes) και o Βρετανός σχεδιαστής Ρούφους Ντέιγκλο, ευρύτερα γνωστός για τη δουλειά του στη σειρά “Tank Girl”.

 H φετινή έκθεση, με τίτλο “2000 A.D.: The Judge Dredd Revolution”, είναι αφιερωμένη στην ιστορική βρετανική ανθολογία “2000 A.D.”, η οποία αποτελεί, από το 1977, “σπίτι” του Judge Dredd (Δικαστής Ντρεντ), ενός εκ των δημοφιλέστερων χαρακτήρων στα κόμικς , παγκοσμίως. Στην έκθεση θα φιλοξενηθούν, μεταξύ άλλων, έργα των Ντέιβ Γκίμπονς, Ντέιβιντ Λόιντ, Κάρλος Εσκέρα, Τρέβορ Χέρσαιν, Ρούφους Ντέιγκλο, Ρον Σμιθ, Μικ Μακμάον και Κόλιν Γουίλσον.

Επίσης, για όσους το επιθυμούν θα προσφέρονται σεμινάρια εξοικείωσης με τα comics καθώς και προβολές workshops και  bazaar ελληνικών καταστημάτων comics.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;