Ο Τρύφωνας Σαμαράς & το Mythic Oil της L’Oréal Professionnel

H L’Oréal Professionnel, επαγγελματική μάρκα κομμωτηρίου, παρουσίασε τον Ιούνιο του 2011 ένα νέο λάδι περιποίησης μαλλιών, το Mythic Oil. Μετά από πολύ μεγάλη επιτυχία η L’Oréal Professionnel τον Μάρτιο 2012 ξεκίνησε τη συνεργασία της με το διάσημο κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά. Η Συνεργασία περιλαμβάνει παρουσίαση στα μέσα αυτού το μαγικού προϊόντος. To αποτέλεσμα είναι όλοι να μιλούν για το Μυστικό του Τρύφωνα!

Όπως όλοι οι κομμωτές, έτσι και ο Τρύφωνας έχει το μυστικό του και δεν είναι άλλο από το Mythic Oil!!! Αυτό που το κάνει ‘μαγικό’ είναι ότι με 1 μόνο σταγόνα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς από ένα και μόνο προϊόν: Θρέψη, λάμψη, πειθαρχία και δράση ενάντια στο φριζάρισμα. Το προϊόν δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά ακόμα και τα πιο λεπτά ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και πριν το χτένισμα για διευκόλυνση του χτενίσματος και μετά για ακόμα πιο έντονη λάμψη.

Την Τρίτη 27 Μαρτίου βρεθήκαμε στο κομμωτήριο του Τρύφωνα Σαμαρά (Β. Κωνστ/νου 30) όπου έγιναν τα γυρίσματα του video: ‘Το Μυστικό του Τρύφωνα Σαμαρά’ που θα παρουσιαστεί στα πιο γνωστά beauty sites στο internet. Στο video πρωταγωνιστές είναι εκτός από τον Τρύφωνα και η γνωστή ηθοποιός Anna Dimitrievic. To σενάριο θέλει την Anna να παίρνει συνέντευξη από τον Τρύφωνα ως ένας star του cinema, για το Μυστικό του που δεν είναι άλλο από το Mythic Oil. Ο Τρύφωνας μας αποκαλύπτει το μυστικό του και μας δείχνει βήμα-βήμα πώς είναι η σωστή εφαρμογή του προϊόντος αλλά και όλες τις χρήσεις σε σγουρά, σπαστά και ίσια μαλλιά χτενίζοντας την Anna Dimitrievic.

Στο backstage του γυρίσματος όπως ήταν αναμενόμενο, επικρατούσε πολύ καλό κλίμα με τον Τρύφωνα πολύ ευδιάθετο να κάνει συνέχεια πλάκα στην Αnna. Ο Τρύφωνας δε σταματούσε να βάζει στα μαλλιά τα δικά του, της Αnna αλλά και όλων των συντελεστών…Mythic Oil.

Οποιαδήποτε ομοιότητα του Τρύφωνα και της Αnna με τους Brad Pitt και Angelina Jolie αντίστοιχα είναι ….εντελώς συμπτωματική!!!

Απολαύστε το video στα beauty blogs στο internet και αναζητήστε το Μυστικό του Τρύφωνα, το Mythic Oil στα κομμωτήρια της L’Oréal Professionnel.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;