Κριτική ταινίας | The Avengers

To Avengers είναι αδιαμφισβήτητα η ταινία της χρονιάς καθώς περιμέναμε καιρό για να δούμε αυτή την “dream team” στην μεγάλη οθόνη για πρώτη φόρα.

Την ταινία έχει σκηνοθετήσει ο Joss Whedon και συμμετέχουν οι Chris Hemsworth (Thor), Robert Downey Jr. (Iron Man), Scarlett Johansson (Black Widow), Chris Evans (Captain America), Jeremy Renner (Hawkeye), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Cobie Smulders (Maria Hill), Tom Hiddleston (Loki), Lou Ferrigno (Hulk), Clark Gregg (Agent Phil Coulson).

Λίγα λόγια για την ταινία, η ομάδα του του Nick Fury καλείται να σώσει την γη από την εισβολή του Loki, ερχόμενος από τον πλανήτη Asgard ο αδερφός του Thor το μόνο που θέλει είναι να υποδουλώσει όλο τον κόσμο. Ο Nick Fury συγκροτεί την ομάδα των εκδικητών (S.h.i.e.l.d). O στρατός και η δύναμη του Loki υπερέχουν πολύ σε σχέση με τους εκδικητές, όμως η αλαζονεία του θα τον οδηγήσει στην ήττα.

Οι ηθοποιοί υποδύθηκαν άριστα τον ρόλο τους με κορυφαίο για άλλη μια φορά τον Robert Downey Jr. (Iron Man). Μέσα από ένα διασκεδαστικό σενάριο και πολλές φορές χιουμοριστικό ο σκηνοθέτης κατάφερε να “σπάσει” την μονοτονία της συνεχόμενης μάχης. Με εντυπωσιακά εφέ και ατελείωτη δράση η ταινία μας απόδειξε ότι είναι το απόλυτο blockbuster.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;