Συναυλίες 2012 | Nomi Ruiz και Wise Lines στο Utopia 12

UTOPIA 12:
Orbital
K.BHTA
plus Nomi Ruiz & Wise Lines
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ
GAZI MUSIC HALL
(ΠΕΙΡΑΙΩΣ 7-10, ΑΘΗΝΑ)

Η NOMI RUIZ (τραγουδίστρια των JESSICA 6) και οι Wise Lines έρχονται να προστεθούν στο line-up του UTOPIA 12 συμπληρώνοντας το «καρέ» μαζί με τους ORBITAL και τον Κ.ΒΗΤΑ.

Η αναγνώριση της Nomi Ruiz ήρθε όταν συνεργάστηκε με τους Hercules and Love Affair στο πρώτο τους ομώνυμο άλμπουμ, ερμηνεύοντας τρία τραγούδια και φυσικά το super funky hit You Belong. Στη συνέχεια γίνεται η super diva frontwoman των Jessica 6 που φτιάχτηκαν από πρώην μέλη των τρομερών Hercules & Love Affair.

Tο πρώτο τους single ‘White Horse’ αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα εναλλακτικά, χορευτικά hits του φετινού καλοκαιριού, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Πρόκειται για το ψηλό μελαχρινό «κορίτσι» που έκανε ντουέτο με τον Σάκη Ρουβά στο Mad Walk φέτος το χειμώνα.

Δεν είναι τυχαίο πως η εφημερίδα The Guardian έχει γράψει για την Nomi ότι “διαθέτει τον αέρα ενός μελλοντικού ποπ ειδώλου”. Όπως ήταν λογικό η glamorous και uber-cool Νοmi Ruiz δεν θα μπορούσε να λείπει από την μοναδική οπτικοηχητική electro-dance εμπειρία του καλοκαιριού.

Tη βραδιά θα ανοίξουν οι Wise Lines !

WISE LINES

Ο Θοδωρής Σουρβίνος (φωνή, κιθάρα), η Νίκη Παπαγιάννη (φωνή) και ο Αντώνης Γέωργου (keyboards, programming) ξεκίνησαν το 2010 να δημιουργούν σύγχρονα pop τραγούδια με έντονο το ηλεκτρονικό υπόβαθρο και τα beats στην παραγωγή τους. Στη συνέχεια προστέθηκαν το 2011 και δύο ακόμα μουσικοί – ο Γιώργος Στασινόπουλος στα drums και ο Δημήτρης Φλωράτος στην κιθάρα – για να γίνουν πλέον μια πλήρης δυναμική live μπάντα.

Πιστεύουν ότι δεν έχουν άμεση σχέση με κάποια συγκεκριμένη «σκηνή», απλά τους αρέσει να πειραματίζονται με ήχους γνώριμους που τους εξελίσσουν καθημερινά. Τα σχόλια που έχουν αποσπάσει είναι πολύ κολακευτικά και οι κυκλοφορίες αλλά και οι συναυλίες τους (με την συμβολή video graphics specialists) επιβεβαιώνουν όλους όσους τους θεωρούν μια μπάντα που αξίζει κάποιος να ακούσει…αλλά και να δει!

UTOPIA 12:

Orbital
K.BHTA
plus Nomi Ruiz & Wise Lines
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ
GAZI MUSIC HALL
(ΠΕΙΡΑΙΩΣ 7-10, ΑΘΗΝΑ)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική Είσοδος (early bird) τα πρώτα 500 εισιτήρια: 30 euro
Γενική Είσοδος (μετά την εξάντληση των early bird): 33 euro
Καθήμενοι Privileged Balcony View : 50 Εuro*
*το εισιτήριο των 50 ευρώ περιλαμβάνει επίσης parking (ένα ανά δύο εισιτήρια),
complimentary drink και midnight snack

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει On Line στο www.123tickets.gr
Από Τετάρτη 23 Μαϊου εισιτήρια θα προπωλούνται και στα
TICKET HOUSE & ALLOU! FUN PARK
Από το Σάββατο 26 Μαίου εισιτήρια και στα STER CINEMAS IΛΙΟΝ

Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;