Μόνικα | Ναυαγός για 7 ώρες στα ανοιχτά της Σερίφου

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα της Espresso, η γνωστή τραγουδίστρια Μόνικα πέρασε μια απίστευτη περιπέτεια το περασμένο Σάββατο στα νερά ανοιχτά της Σερίφου. Το φουσκωτό στο οποίο επέβαινε εκείνη και η 6 μελής παρέα της υπέστη μια βλάβη και πήρε φωτιά αναγκάζοντας τους όλους να αρχίσουν να κολυμπούν μέσα στο Αιγαίο.

Ένα Super Puma επιστρατεύτηκε αμέσως για να να διασώσει την άτυχη ομάδα και οι πέντε από τους επτά μεταφέρθηκαν πολύ γρήγορα στην ασφάλεια. Οι δύο όμως που απέμειναν να θαλασσοδέρνονται ήταν η Μόνικα και ο σύντροφός της.

«Άρχισε να σκοτεινιάζει και παρότι το ελικόπτερο πέταξε δύο φορές πάνω από τα κεφάλια τους, δεν μπορούσε να τους βρει. Όπως μου είπε η Μόνικα, είχαν αρχίσει να κουράζονται και τα κύματα τους χτυπούσαν από πλάγια δυσκολεύοντάς τους», σημειώνει ο κ. Νίκος Χριστοδούλου, πατέρας της τραγουδίστριας στην εφημερίδα.

Μετά από την 7ωρη περιπέτεια και με την αγωνία να έχει φτάσει στο κατακόρυφο, οι δυο τους εντοπίστηκαν από σκάφος ντόπιου ανοιχτά της Τζιας και μεταφέρθηκαν στη στεριά. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;