Άριστον στο Σύνταγμα | Οι καλύτερες πίτες της Αθήνας

Μεγάλωσα πιστεύοντας ότι οι μόνες πίτες που υπάρχουν είναι η σπανακόπιτα και η τυρόπιτα. Ήταν μεγάλη χαρά όταν διαπίστωσα ότι υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί για να φτιάξεις ότι είδος πίτας περνάει από το μυαλό σου! Και πόσο πολύ στεναχωριέμαι που δε μεγάλωσα σε μια περιοχή σαν τα Γιάννενα, εκεί που όλα χωράνε μέσα σε μια πίτα!

Το Άριστον, είναι ένα παραδοσιακό κατάστημα που λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας από το 1910 και εξειδικεύεται στην παραγωγή διαφόρων ειδών αλμυρής και γλυκιάς πίτας.

 Όταν μπαίνεις μέσα στο Άριστον η αλήθεια είναι ότι σου έρχεται μια ζάλη από την τεράστια ποικιλία που αντικρίζεις να σε περιβάλει κυκλικά και από τα μεθυστικά αρώματα που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Και ένα μόνο ερώτημα βασανίζει το μυαλό σου. Τι να πρωτοδιαλέξω; “Ok” το παραδέχομαι, είμαι αναποφάσιστη. Ανήκω στην εκνευριστική κατηγορία των ατόμων που δεν μπορούν να παραγγείλουν χωρίς πρώτα να μελετήσουν αναλυτικά τον κατάλογο και το πιο αστείο είναι ότι καταλήγω να παίρνω πάντα το ίδιο! Πόσο μάλλον να μην τα χάσω μπροστά σε αυτό το υπερθέαμα. Δεκάδες πίτες, με φοβερούς γευστικούς συνδυασμούς, φρεσκοψημένες και ολόφρεσκες να σε περιμένουν να τις καταβροχθίσεις.

Αφού έμεινα για ένα τέταρτο να διαβάζω τις πλαστικές ετικέτες που βρίσκονταν καρφωμένες επάνω στις πίτες με τους υπόλοιπους πελάτες να με στραβοκοιτάνε που τους ενοχλούσα και τους υπαλλήλους να κοντεύουν να με βγάλουν έξω από το μαγαζί, επέλεξα μια σπανακοτυρόπιτα που δε με ενθουσίασε πολύ και μια μελιτζανόπιτα που ήταν φοβερή.

Μετανιώνω που δε δοκίμασα τη σπεσιαλιτέ του καταστήματος την τυρόπιτα κουρού! Την ώρα που χάζευα τη βιτρίνα, μου έκανε φοβερή εντύπωση που έμπαινε πολύς κόσμος στο μαγαζί μόνο και μόνο για να πάρει μερικές, και λέω μερικές γιατί κανένας δεν πήρε μόνο μια, κουρού. Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω σίγουρα!

Το μόνο αρνητικό είναι ότι το μέγεθος είναι μικρό, 3-4 μπουκίτσες και η τιμή όχι και τόσο μικρή 1,90 ευρώ το τεμάχιο!

Ετυμηγορία: Ε να πάτε!!

Τιμές: από 1,20 -2,40 ευρώ/ τεμάχιο

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;