Hip all day café στo κέντρο της Αθήνας


Το κέντρο της Αθήνας γύρω από την Ερμού, έχει γεμίσει από υπέροχα café δίνοντας έτσι την ευκαιρία να συνδυάσετε τα ψώνια στα μαγαζιά, είτε κάποια υποχρέωση στο κέντρο με μια στάση για καφέ.

Μετά από την Πλατεία Αγίας Ειρήνης και το αγαπημένο μου zaf café, τώρα στη συλλογή ήρθε να προστεθεί το Hip café. Πρόκειται για έναν all day χώρο που προσφέρει από το πρωί έως το βράδυ ποιοτικό καφέ, πρωινό, σνακ, φαγητό και ποτό σε λογικές τιμές.

Το μεγαλύτερο ατού του συγκεκριμένου καταστήματος, είναι η υπέροχη minimal διακόσμηση που κινείται σε λευκό φόντο με έντονες χρωματιστές πινελιές στα τραπέζια και τις καρέκλες. Ο χώρος είναι εξαιρετικά φωτεινός και πεντακάθαρος ενώ η μουσική παίζει σε χαμηλούς τόνους. Αποτελεί ιδανική επιλογή για μια στάση για χαλάρωση. Τα μαγαζί χωρίζεται συνολικά σε τρία, εξίσου εντυπωσιακά επίπεδα. Η κουζίνα βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο του καταστήματος και είναι ανοιχτή, όπως προστάζει η νέα μόδα, ώστε να μπορούν οι πελάτες να έχουν πλήρη εικόνα για την παρασκευή  των γλυκών, που είναι όλα χειροποίητα, και των φαγητών.

Στα συν επίσης η ευγένεια και η φιλικότητα του προσωπικού.

Επέλεξα ένα διπλό cappuccino (3,30 ευρώ), σερβίρεται σε μια γιγάντια κούπα και το συνδύασα με ένα κομμάτι cheesecake με μέλι  (4,40 ευρώ), το οποίο ήταν ελαφρύ και πάρα πολύ γευστικό. Δοκίμασα επίσης και μιλφέιγ με φράουλες (5,00 ευρώ )που δε μου άρεσε καθόλου.

Ετυμηγορία: Υπέροχο μέρος! Εννοείται να πάτε!

Τιμές: καφέδες από 3,00- 3,50 ευρώ, γλυκά 4,00-5,00 ευρώ

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
49'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
45'
0 - 2
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;