Προτάσεις εξόδου για το Σ/Κ

Σε περίπτωση που βρεθείτε στο Χαλάνδρι πολύ καλή επιλογή για να απολαύσετε τον καφέ σας είναι το Monas. Μπορείτε είτε να καθίσετε στα μεγάλα ξύλινα τραπέζια που βρίσκονται στον όμορφο πεζόδρομο για να χαζέψετε και την περατζάδα, είτε να καθίσετε στον εσωτερικό χώρο  με την ιδιαίτερη διακόσμηση.

Tip: Επιλέξτε μια ζεστή σοκολάτα!

Αν περάσει η ώρα με τον καφέ και πεινάσετε, κοντά στο κέντρο του Χαλανδρίου και συγκεκριμένα στο ρέμα Πολυδρόσου, βρίσκεται κρυμμένο μέσα στη φύση εδώ και 43 χρόνια, το Βραστό. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καλομαγειρεμένα και φρέσκα φαγητά, ενώ ο χώρος είναι ζεστός και οικείος, ιδανικός για να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστα με την παρέα σας!

Tip: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα χειροποίητα τυροπιτάκια και το βραστό!

Αν βρεθείτε στο κέντρο της Αθήνας, πολύ καλή επιλογή για φαγητό είναι το Καλλίστη Γεύσις. Το εστιατόριο στεγάζεται εδώ και χρόνια σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό του 1920, ενώ η κουζίνα βασίζεται αποκλειστικά σε ελληνικά προϊόντα και προϊόντα εποχής. Πολύ συχνά οργανώνονται θεματικές βραδιές από τις chef που αξίζει να τις δοκιμάσετε.

Tip: Μη φύγετε από το μαγαζί πριν δοκιμάστε κάποιο γλυκό!

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, στο Μεταξουργείο θα βρείτε το Polly Maggoo, το οποίο είναι ένα αμιγώς γαλλικό εστιατόριο! Όλα τα πιάτα είναι εξαιρετικά μαγειρεμένα και έχουν το δικό τους χαρακτήρα με δυνατές γεύσεις. Το περιβάλλον είναι ζεστό και φιλικό, ιδανικό για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το δείπνο σας συνοδεία γαλλικής και jazz μουσικής.

Tip: Να δοκιμάσετε αυγά brouille με μυρώνια και λάδι τρούφας!

Υ.Γ  Αν θες και εσύ να μαθαίνεις πρώτος για τα αγαπημένα σου μέρη αλλά και να τα σχολιάζεις τότε κάνε “like” στην σελίδα μας. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
43'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
42'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;