Χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια από το Αριστοκρατικόν

Επειδή Χριστούγεννα χωρίς σοκολατάκια δε γίνονται, επισκέφθηκα το ζαχαροπλαστείο Αριστοκρατικόν στο κέντρο της Αθήνας. Χρόνια τώρα δηλώνω ερωτευμένη με τα σοκολάτάκια σε σχήμα καρδιάς, με σοκολάτα γάλακτος και γέμιση μπισκότο.

Στο Αριστοκρατικόν έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μεγάλη ποικιλία από σοκολατάκια τόσο σε γεύσεις, όσο σε σχήματα και σχέδια. Όλα τα σοκολατάκια είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται στο εργαστήριο της οικογένειας που βρίσκεται στους πρόποδες του Λυκαβητού.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι αποκλειστικά ελληνικές και προσεκτικά επιλεγμένες. Συγκεκριμένα οι ζαχαροπλάστες χρησιμοποιούν στις συνταγές τους δαμάσκηνα Σκοπέλου, φιστίκια Αιγίνης, κάστανα Πηλίου και βύσσινα Τριπόλεως.

Για τα Χριστούγεννα μπορείτε να βρείτε ειδικές δημιουργίες, προσαρμοσμένες στο πνεύμα των εορτών!

Μια αναδρομή στο παρελθόν..

Η ιστορία του Αριστοκρατικόν ξεκινάει πολύ παλιά, από το 1928, όταν ο Παναγιώτης Καρράς άνοιξε το πρώτο κατάστημα επί της οδού Βουκουρεστίου στον αριθμό 2 και μέχρι σήμερα παραμένει πιστό στην παράδοση της αυθεντικής σοκολάτας.

Το 1939, το «Αριστοκρατικόν» απέσπασε το χρυσό μετάλλιο σε διεθνή έκθεση ζαχαροπλαστικής και σταδιακά καθιερώθηκε ως επίσημο ζαχαροπλαστείο των επωνύμων με διάσημους πελάτες, όπως η Μαρία Κάλλας με τις αγαπημένες της γροθιές από φιστίκια, η Τζάκι Κένεντι που προμηθευόταν λουκούμια με άρωμα τριαντάφυλλο και βανίλια, η Γκρέις Κέλι, προτιμούσε τα φιστίκια καραμελέ και τέλος η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας τη σοκολάτα μέντα!

Ετυμηγορία: Να δοκιμάσετε σοκολατάκια καρδιές, με γέμιση μπισκότο!

Υ.Γ. Αν σου αρέσει να μαθαίνεις και να σχολιάζεις για τα αγαπημένα σου στέκια, τότε κάνε ένα “Like” στην καινούργια σελίδα μας.  🙂

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;