iwant2.gr | Το νέο μεγάλο site αγγελιών

To iwant2.gr δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη ύπαρξης μιας δευτερογενούς αγοράς, μεταχειρισμένων προϊόντων της αγαπημένης μας Apple. Η αγορά αυτή υπάρχει ως σήμερα, αναπνέοντας με δυσκολία, μέσα σε forums, με τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα, που ευελπιστούμε, να μετριάσουμε, ξεκινώντας από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το iwant2.gr σας δίνει την δυνατότητα να καταχωρίσετε, δωρεάν, αγγελίες ζήτησης και πώλησης μεταχειρισμένων συσκευών Apple. Κατά την καταχώριση των αγγελιών σας θα έχετε την δυνατότητα να περιγράψετε παραμετρικά μια πληθώρα χαρακτηριστικών της συσκευής που επιθυμείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε.

Ως πωλητές έχετε την δυνατότητα να παρουσιάσετε τις συσκευές σας με ένα οργανωμένο τρόπο σε ένα δομημένο περιβάλλον, κάνοντας χρήση φωτογραφιών αλλά και video παρουσίασης, καθώς και να προωθήσετε την αγγελία πώλησης σας μέσω των κοινωνικών δικτύων (Facebook & Twitter) που έχουν ενσωματωθεί στην πλατφόρμα του iwant2.gr 

Ως αγοραστές έχετε την δυνατότητα να περιγράψετε επακριβώς αυτό που θέλετε, καταχωρώντας αγγελίες ζήτησης, να συγκρίνετε μεταξύ αγγελιών που σας ενδιαφέρουν, καθώς και να προσθέσετε στην wish list του προφίλ σας τις αγγελίες πώλησης που σας κινούν το ενδιαφέρον.  

Τόσο ως αγοραστές όσο και ως πωλητές μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το σύστημα ειδοποιήσεων του iwant2.gr. Με την σύμφωνη γνώμη σας, θα ειδοποιήστε καθημερινά για τις αγγελίες που ταιριάζουν στα κριτήρια καταχώρισης των αγγελιών σας, με πρώτο αυτό των χαρακτηριστικών της συσκευής που επιθυμείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε και δεύτερο και ίσως σημαντικότερο της τιμής προσφοράς ή  ζήτησης του.

Τα κριτήρια καταχώρισης και επιλογής δεν σταματούν εδώ. Η γεωγραφική θέση, η κατάσταση της συσκευής, η δυνατότητα κατ ιδίαν ελέγχου, ή ύπαρξη εγγύησης ή και Apple care plan, η ύπαρξη πλήρους συσκευασίας και απόδειξης αγοράς, καθώς και η δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή είναι μερικά μόνο από τα κριτήρια που θα μπορείτε να ορίζετε. Η επικοινωνία μεταξύ των αγοραστών και των πωλητών θα γίνεται αποκλειστικά μέσω των προσωπικών σας emails, χωρίς καμιά συστημική παρέμβαση ή έλεγχο από το iwant2.gr.

Κάθε αγγελία έχει χρόνο ζωής 21 ημέρες. Μπορείτε με την λήξη της να την αναβιώσετε για όσες περιόδους 21 ημερών θέλετε. Ο λόγος ύπαρξης της περιόδου των 21 ημερών είναι το να καταφέρουμε να έχουμε, ανά πάσα στιγμή, μια ενημερωμένη βάση αγγελιών προκειμένου να μην σας ταλαιπωρούν, ξεχασμένες ή μη ισχύουσες αγγελίες. Φυσικά εφόσον βρείτε τον αγοραστή ή των πωλητή της συσκευής σας, μπορείτε να την διαγράψετε, βοηθώντας ακόμα πιο πολύ την βάση αγγελιών μας να είναι up to date.

Τι είδαμε μέσα στο iwant2.gr 

 

Αν σας τράβηξαν την προσοχή αξίζει να μοιραστείτε το συγκεκριμένο άρθρο με τους φίλους σας. Αν θέλετε να ξεφορτωθείτε το παλιό σας κινητό τότε μην χάσετε την ευκαιρία να το βάλετε αγγελία και να το πουλήσετε στην καλύτερη τιμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
76'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;