Έρευνα | Βέλγοι επιστήμονες προβλέπουν το είδος του οργασμού από το περπάτημα

Από gkapogiannis 9 Μαρτίου 2013

Το ομαδικό σεξ προκαλεί κινδύνους!Στο ερώτημα αν μπορεί να καταλάβει κανείς τι είδους οργασμού έχει μια γυναίκα βλέποντας μόνο τον τρόπο που περπατάει έρχονται να απαντήσουν επιστήμονες από το Βέλγιο.

Πιο συγκεκριμένα, επιστήμονες από το καθολικό Πανεπιστήμιο του Λούβεν στο Βέλγιο, έκαναν το εξής. Ρώτησαν ένα μεγάλο δείγμα γυναικών, τι είδους οργασμό έχουν. Ύστερα, χώρισαν το δείγμα σε 2 κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία είναι οι γυναίκες που έχουν κολπικό οργασμό και εκείνες που δεν έχουν κολπικό οργασμό, αλλά άλλου είδους (πχ κλειτοριδικό).

Στην συνέχεια, βιντεοσκόπησαν το περπάτημα κάθε γυναίκας, και έβαλαν ψυχολόγους και σεξολόγους να αναλύσουν το βίντεο. Τα αποτελέσματα ήταν σχεδόν απόλυτα. Οι ειδικοί βρήκαν με χαρακτηριστικοί ευκολία το είδος του οργασμού.

Ο επικεφαλής της έρευνας δήλωσε

«Η ανάλυσή μας έδειξε πως η μεγαλύτερη περιστροφή της λεκάνης και των σπονδύλων όταν περπατούν, καθώς και το μεγαλύτερο μήκος του δρασκελισμού είναι χαρακτηριστικά των γυναικών που έχουν κολπικό οργασμό. Συνήθως στο βάδισμά τους διακρίνει κανείς περισσότερη «ρευστότητα», ενέργεια, αισθησιασμό, ελευθερία και απουσία πλαδαρών ή μπλοκαρισμένων μυών»

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486