Ελληνικές start ups | Το tradeNOW στο neolaia.gr!

tradenow2

Συνεχίζουμε το αφιέρωμα στον χώρο των ελληνικών start ups, αυτή τη φορά με τη συνέντευξη του tradenow.gr!

Ποιοι είστε;

Η tradeNOW είναι μια νεοσύστατη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ανταλλακτικής οικονομίας. Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που συνδυάσαμε τη μέχρι σήμερα επαγγελματική μας εμπειρία και δημιουργήσαμε την πρώτη πλήρως αυτοματοποιημένη πλατφόρμα ανταλλαγών προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων, την tradenow.gr. Όλοι μας ξεκινήσαμε με ένα κοινό όραμα και με την πεποίθηση πως θέλαμε κάτι καινούργιο, καινοτόμο και δημιουργικό που θα βοηθήσει την ανάπτυξη της οικονομίας στη χώρα μας. Πιστεύουμε πως η ανάπτυξη έρχεται μέσω της καινοτομίας, γι’ αυτό το λόγο ξεκινήσαμε μία δραστηριότητα που βασίζεται όχι μόνο στην έρευνα και χρήση νέων τεχνολογιών, αλλά και την ανάλυση οικονομικών, επιχειρηματικών, κοινωνικών και ιστορικών δεδομένων. Θελήσαμε να δημιουργήσουμε την πιο ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών στην ανταλλακτική οικονομία, να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να μειώσουν τα λειτουργικά κόστη τους και να αποκτήσουν καινούργιο πελατολόγιο, και τους ιδιώτες να μπορέσουν να αποκτήσουν προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς την απαραίτητη χρήση μετρητών. Νομίζω πως αυτό που μας ένωσε σε αυτήν την κοινή προσπάθεια ήταν η πίστη μας στο μέλλον, η απόφασή μας να μείνουμε εδώ και να το παλέψουμε και η ειλικρίνεια απέναντι στους εαυτούς μας.

Τι είναι το tradenow.gr;

Το tradenow.gr είναι η πλατφόρμα μας. Συνδυάζει την πρακτική της ανταλλαγής με νέες τεχνολογίες. Είναι μία αυτοματοποιημένη πλατφόρμα, η οποία επιτρέπει πολλαπλές χρήσεις, διασφαλίζοντας απόλυτη ασφάλεια και διαφάνεια στις ανταλλαγές. Η πλατφόρμα είναι απλή στη χρήση, και υποστηρίζεται από μία ομάδα συνεργατών που εργάζεται για να εξυπηρετεί και να καλύπτει τις ανάγκες των μελών της. Οι ανταλλαγές γίνονται με τέσσερις απλές κινήσεις, ενώ το αυτοματοποιημένο σύστημα αντιστοίχισης προϊόντων και υπηρεσιών, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει την ευκαιρία ανταλλαγής που θα καλύψει με επιτυχία τις ανάγκες του!

Εκτός αυτών, η πλατφόρμα δεν απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις αλλά και σε ιδιώτες, οι οποίοι μπορούν να αποκτούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Ένα δηλ. μοντέρνο και εξελιγμένο e-shop που δεν λειτουργεί αποκλειστικά με χρήματα αλλά πρωτίστως με ανταλλαγές.

trade nowΜε ποια διαδικασία ο ενδιαφερόμενος αξιοποιεί τις υπηρεσίες σας;

Η διαδικασία είναι απλή. Καταρχήν ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ποστάρει προϊόντα και υπηρεσίες με έναν απλό τρόπο. Οι ανταλλαγές γίνονται με τέσσερις κινήσεις “ανάρτηση, αντιστοίχιση, ανταλλαγή και αξιολόγηση”. Το σύστημα αντιστοίχισης δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει την ευκαιρία ανταλλαγής που θα καλύψει με επιτυχία τις ανάγκες του, όπως προαναφέραμε.

Η πλατφόρμα όμως προσφέρει και άλλες δυνατότητες. Ο χρήστης μπορεί να δει τα “έχω” και τα “θέλω” των άλλων μελών, να δημιουργήσει τις δικές του ομάδες ανταλλαγής, να διαπραγματευτεί την αξία του προϊόντος μέσα στην πλατφόρμα, να ανταλλάξει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, εύκολα, είτε χρησιμοποιώντας συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών, είτε με συνάντηση σε συνεργαζόμενου με την εταιρεία χώρους, είτε όπως θελήσει ο ίδιος. Περιορισμοί δεν υπάρχουν στη φαντασία του πως και τι μπορεί να ανταλλάξει κανείς. Τέλος εμείς είμαστε πάντα στη διάθεση του κάθε μέλους να το βοηθήσουμε να λειτουργήσει στο πλαίσιο της πλατφόρμας για να καλύψει τις ανάγκες του, όσο γίνεται πιο γρήγορα και με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα του tradenow.gr και ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας;

Το όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο δίκτυο παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών ανταλλαγής προϊόντων, υπηρεσιών, ακινήτων και ιδεών.
Φιλοδοξούμε στο μέλλον να επεκταθούμε σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ξέρω ότι ακούγεται μεγαλεπήβολο αλλά έχουμε καλύψει όλα τα σενάρια και έχουμε σχεδιάσει με σοβαρότητα και σε βάθος μια ολοκληρωμένη υπηρεσία που μπορεί να γίνει εργαλείο επιχειρηματικότητας. Είμαστε σίγουροι ότι τα ελληνικά startups που έχουν δημιουργηθεί με σκέψη, πάθος, τεχνογνωσία και πολλές ώρες δουλειάς θα πάνε μπροστά. Αυτό και το θέλουμε και το ευχόμαστε για το καλό της οικονομίας μας.

Τέλος, από τη μέχρι τώρα πορεία σας, τι συμβουλές θα δίνατε στους νεότερους που σκέφτονται να ξεκινήσουν τη δική τους start up;

Το πρώτο και κύριο είναι να έχουν ξεκάθαρο όραμα, συγκεκριμένους στόχους και πολύ μεγάλη υπομονή. Οι δυσκολίες είναι πολλές και μόλις ξεπεράσεις μια σύντομα έρχεται η επόμενη. Αυτή είναι όμως και η ομορφιά μιας startup – η δημιουργία αξίας από το μηδέν! η δημιουργία ενός οργανισμού με το DNA που εσύ έχεις οραματιστεί! Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

Εύκολες λύσεις και γρήγορες επιτυχίες δεν είναι πάντα στο menu…Πρέπει να βρεις τις λύσεις και να σχεδιάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα τη στρατηγική σου, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα… και για τίποτα…

site: www.tradenow.gr
facebook: www.facebook.com/tradenow.gr
twitter: twitter.com/tradenowgr
linkedin: linkedin.com/company/2818605?trk=tyah

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;