Αephoria.net | Πρόγραμμα στήριξης δυναμικών Start - Upers!

gh

Εκδήλωση για την ελληνική πράσινη επιχειρηματικότητα, με τίτλο «Είναι η φύση, λύση;», διοργανώνει η μη Κυβερνητική Οργάνωση Γη την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 και ώρα 12.00 μ.μ στην αίθουσα «Κοινωνία» στο Κέντρο της Γης (Λ. Δημοκρατίας 67, Πάρκο Τρίτση, ίλιον), με δωρεάν είσοδο για κάθε ενδιαφερόμενο. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το “Αephoria.net” ένα νέο πρόγραμμα εκκίνησης και υποστήριξης νεοφυών επιχειρησεών, που μπορούν να προσφέρουν περιβαλλοντική και κοινωνική προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση για την πράσινη επιχειρηματικότητα θα είναι ο Dr Oded Sagee, Founder at Sensoil ltd, Greenovations Investments. Το ρόλο της πράσινης επιχειρηματικότητας στην σημερινή Ελλάδα θα αναλύσουν μεταξύ άλλων οι κ.κ Άρης Κεφαλογιάννης Δ/νων Σύμβουλος της Gaea.AE, Παντελής Ραπανάκης Πρόεδρος του Ομίλου Hellenic Protein. Η κα Ιρίνα Τάκα –Μιχαηλίδη, Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνη Ανάπτυξης της ΕΒΥΠ Α.Ε, θα παρουσιάσει ένα παράδειγμα νέας επιχειρηματικότητας που συνδυάζει την καινοτομία με τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ το πρόγραμμα Αephoria.net θα παρουσιάσει ο Πέτρος Κόκκαλης ως εκπρόσωπος της διοργανώτριας ΜΚΟ.

Το “Αephoria.net” είναι ένα νέο πρόγραμμα εκκίνησης και υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων, που μπορούν να προσφέρουν περιβαλλοντική και κοινωνική προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία. Τον σπόρο για τη δημιουργία του Αephoria.net έβαλε η ΜΚΟ Οργάνωση Γη και για την υλοποίηση του προγράμματος συνεργάζεται με το «Ελculture» και το ίδρυμα «Κ2», φορείς που στην εκδήλωση θα εκπροσωπηθούν από τους κ.κ. Νίκο Βερβερίδη και Κωνσταντίνο Κορλέτη, αντίστοιχα.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

Ώρα έναρξης: 12.00μ

Α’ Ενότητα : 12.00 – 12.30
Η ΜΚΟ Οργάνωση Γη παρουσιάζει το Aephoria.net

– Χρήστος Ζούρας (Πρόεδρος ΜΚΟ Οργάνωση Γη)
«Από την περιβαλλοντική εκπαίδευση στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας για μία βιώσιμη οικονομία»
– Πέτρος Κόκκαλης (Γραμματέας ΜΚΟ Οργάνωση Γη)
«Παρουσίαση του Aephoria.net»

B’ Ενότητα: 12.30 – 12.45
Η προστιθέμενη αξία της ελληνικής γης

– Άρης Κεφαλογιάννης (Δ/νων Σύμβουλος της Gaea.AE)
«Η Gaea και οι επιχειρηματικές προοπτικές της ελληνικής γης»
– Παντελής Ραπανάκης (Πρόεδρος του Ομίλου Hellenic Protein)
«Βιώσιμη ανάπτυξη κ επιχειρηματικότητα. Δυνατότητες εφαρμογής. Επιχειρώντας ”out of the box”»

Γ’Ενότητα: 12.45 – 13.00
Ξεκινώντας με νέο προσανατολισμό

– Ιρίνα Τάκα – Μιχαηλίδη (Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνη Ανάπτυξης της ΕΒΥΠ Α.Ε)
«Νέα επιχειρηματικότητα κ βιώσιμη ανάπτυξη. Ένα καινοτόμο start up συναντά το aephoria.net»

Δ ’Ενότητα: 13.10 – 13.30
Παγκόσμια παραδείγματα πράσινης επιχειρηματικότητας: Η πρόκληση του 21ου αιώνα

– Κεντρικός Ομιλητής: Dr Oded Sagee (Managing Partner, Greenovations Investments)
«Η πράσινη επιχειρηματικότητα: Ιστορίες επιτυχίες. H περίπτωση του Ισραήλ»

Συζήτηση – Συμπεράσματα : 13.30 – 14.00

Πρόσβαση από το κέντρο της Αθήνας:

Τα λεωφορεία Α10 και Β10 που έχουν αφετηρία Στουρνάρη & Αχαρνών, διέρχονται από το Σταθμό Μετρό “Αττική”, ανεβαίνουν τη Λεωφόρο Δημοκρατίας και κάνουν στάση στην είσοδο του Πάρκου “A.Τρίτσης”, όπου βρίσκεται το Carrefour και το Εμπορικό Κέντρο “Escape” [εκτιμώμενος μέσος χρόνος 25 λεπτά από την αφετηρία].

Επίσης, το λεωφορείο 735 που έχει αφετηρία τα κάτω Πατήσια, φτάνει στην ίδια στάση [εκτιμώμενος μέσος χρόνος 15 λεπτά από την αφετηρία].

odigies

Οδικώς, ξεκινάτε από την οδό Αχαρνών με κατεύθυνση προς την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Στην διασταύρωση με την οδό Στρατηγού Καλάρη κάνετε αριστερά μέχρι το τέρμα της όπου μόλις περάσετε κάτω από την Εθνική Οδό μετονομάζεται σε Λεωφόρο Δημοκρατίας. Προχωράτε ευθεία στην Λ.Δημοκρατίας και στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων κάνετε ελαφρώς δεξιά (η οδός συνεχίζει να λέγεται Λ. Δημοκρατίας). Μετά από 2,5 χιλιόμετρα συναντάτε το Carrefour και το Εμπορικό Κέντρο “Escape” (έχει νησίδα) [εκτιμώμενος χρόνος 30 λεπτά από την Ομόνοια].

Πρόσβαση από την Αττική Οδό:

Οδηγείτε στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Βγαίνετε στην Έξοδο 7 (προς Λεωφόρο Δημοκρατίας και Αγίους Αναργύρους), η οποία είναι η επόμενη μετά την έξοδο για την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Κατηφορίζετε στο κομμάτι του δρόμου που ακολουθεί και στρίβετε αριστερά στο φανάρι με κατεύθυνση προς Αγίους Αναργύρους – Αθήνα. Προχωράτε ευθεία στην Λ. Δημοκρατίας και μετά από 2,5 χιλιόμετρα συναντάτε το Carrefour και το Εμπορικό Κέντρο “Escape” (έχει νησίδα) [εκτιμώμενος χρόνος 15 λεπτά από το δακτυλίδι του ΟΤΕ στην συμβολή Αττικής Οδού και Λ. Κηφισίας].

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
0'
90 - 88
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
2'
17 - 12
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;