Kapse to senario_003

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 στις 22:30, το «Κάψε το Σενάριο» επιστρέφει άκρως ανανεωμένο, με τη γνωστή διάθεση για γέλιο και χαβαλέ.

 Ο Λάμπρος Φισφής ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Βαγιάτας εμφανίζονται μπροστά σε ζωντανό κοινό, σε ένα ολοκαίνουριο σκηνικό και “απειλούν” με καινούρια αυτοσχεδιαστικά παιχνίδια, νέους χαρακτήρες και σατιρικά βίντεο πέρα από κάθε φαντασία.

 Θα κολλήσεις με τους πιο σουρεαλιστικούς αυτοσχεδιασμούς που δημιουργούνται επί τόπου και άλλες πολλές ενότητες, νέες και παλιές! Στην πρώτη εκπομπή, ο Λάμπρος μας καλωσορίζει ως ο Καναλάρχης Ομάρ και κάπου εκεί θα αντιληφθείς τι πρόκειται να ακολουθήσει. Βίντεο, παιχνίδια και τρελά στιγμιότυπα που θα σε κάνουν να δακρύσεις από τα γέλια.

Το μουσικό μέρος αναλαμβάνουν οι «Μέλισσες». Το συγκρότημα θα παρουσιάσει τραγούδια της Χρυσής Δισκοθήκης, της μουσικής συλλογής που είναι αφιερωμένη στη συγκατοίκηση με κορυφαία επιτυχία το τσιφτετέλι «Έπιασες όλο το κρεβάτι».

 Ακόμη, αυτή τη χρονιά θα «τρέχει» ένας διαγωνισμός που θα γίνει η αφορμή για τρελό γέλιο! Κάθε εβδομάδα ο Λάμπρος θα δίνει μια «πάσα» στους τηλεθεατές για να συμπληρώσουν την ατάκα τους διαδικτυακά. Οι πέντε ατάκες με τις περισσότερες ψήφους θα ακούγονται στην επόμενη εκπομπή. Η ομάδα του «Κάψε το Σενάριο» επιλέγει την καλύτερη ατάκα. Οι 10 νικητήριες ατάκες θα δοθούν και πάλι σε ψηφοφορία προκειμένου να προκύψει η Ατάκα της Χρονιάς που θα ακουστεί στο τελευταίο επεισόδιο και θα γράψει ιστορία.

Δ.Τ. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;