Συνέντευξη | Soundmap.gr - Για να μην χάνεσαι στον κόσμο του ήχου

soundmap.gr

Συνεχίζοντας την παρουσίαση startups επιχειρήσεων, σήμερα σας προτείνουμε να γνωρίσετε το soundmap.gr!

1. Συστηθείτε μας παρακαλώ!

Καταρχήν ευχαριστούμε πολύ το neolaia.gr για την ευκαιρία που μας δίνετε να παρουσιάσουμε το Soundmap.gr.

Το Soundmap είναι μια δημιουργική συνεργασία μεταξύ του Στάθη Πακαταρίδη και του Στάθη Κάσσιου. Το βασικό κοινό μας είναι ότι είμαστε και οι δύο επαγγελματίες μουσικοί και παράλληλα έχουμε μακρόχρονη εμπειρία πάνω στην επιχειρηματικότητα στο διαδίκτυο, στο web marketing & design, στα social media, γνώσεις που μας βοήθησαν στο νέο μας εγχείρημα ή start-up για να συμβαδίζουμε με την γλώσσα των καιρών.

2. Τι είναι το Soundmap.gr;

Το Soundmap είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος ψηφιακός χάρτης για την βιομηχανία του Ήχου στην Ελλάδα και την Κύπρο. Συγκεντρώνει την διάσπαρτη πληροφορία που κυριαρχεί στον χαοτικό κόσμο του διαδικτύου, η οποία αφορά studios, εταιρείες επαγγελματικού ήχου, εικόνας & φωτισμού , σχολές μουσικής τεχνολογίας, δισκογραφικές και δισκάδικα, κατασκευαστές μουσικών οργάνων, καταστήματα μουσικού εξοπλισμού, managers και promoters καλλιτεχνών. Σκοπός του είναι να φιλοξενήσει και να παρουσιάζει με έναν καινοτόμο τρόπο στους χρήστες του, τους επαγγελματίες και τις εταιρείες των παραπάνω κατηγοριών.

3. Πως μπορεί κάποιος ενδιαφερόμενος να απολαύσει τις υπηρεσίες σας;

Σε πρώτο στάδιο, το Soundmap προσφέρει καινοτομική εμφάνιση, φιλική αναζήτηση και γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες, με βάση την τοποθεσία ή την κατηγορία που επιλέγει ο χρήστης. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να αξιολογούν (ratings) τους καταχωρημένους επαγγελματίες και τις εταιρείες σε ότι αφορά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, όπως και να μοιράζονται με τους φίλους τους στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Google+) τις προσωπικές τους αναζητήσεις στο χάρτη του Soundmap.

Soundmap (1)

4. Ποιο είναι το επόμενο βήμα του soundmap.gr και ποιες είναι οι φιλοδοξίες σας;

Η φιλοδοξία μας είναι να καθιερωθούμε στην μουσική κοινότητα αλλά και στους επαγγελματίες του χώρου, ως μία πολύ cool διαδικτυακή υπηρεσία που σε βοηθάει να κερδίζεις χρόνο και χρήματα. Επιφυλάσσουμε αρκετές εκπλήξεις για το μέλλον.

5. Πόσο καιρό χρειάστηκε να το στίσετε;

Τα βήματα του να ‘’χτίσεις’’ στο διαδίκτυο ένα start-up είναι συγκεκριμένα για όσους ασχολούνται με τον συγκεκριμένο χώρο. Είναι πάντα δύσκολο το πώς θα βάλεις τις σκέψεις σου σε εφαρμογή, σε μια λογική σειρά, και να υπολογίσεις σε χρονικά πλαίσια την υλοποίηση του κάθε βήματος. Είναι επίσης μια απαιτητική πορεία που πολλές φορές οι συνισταμένες της βγαίνουν εκτός προγράμματος και πρέπει οι δημιουργοί του να έχουν υπομονή και επιμονή. Το Soundmap χρειάστηκε περίπου ένα χρόνο για να υλοποιηθεί προγραμματιστικά, σχεδιαστικά, οργανωτικά. Αυτή την περίοδο έχουμε ΄΄ανεβάσει΄΄ την beta έκδοση του Soundmap για την οποία δεχόμαστε θετική ανταπόκριση κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

6. Εν κατακλείδι, γιατί να χρησιμοποιήσω το soundmap.gr;

Σίγουρα είναι κάτι νέο, φρέσκο, διαφορετικό και ίσως μοναδικό. Επειδή όμως δεν μας αρέσουν οι φιλοφρονήσεις αφήνουμε την φανταστική μασκότ μας, τον Soundman, να σας απαντήσει: “δοκιμάστε το Soundmap οπουδήποτε βρίσκεστε στην Ελλάδα ή την Κύπρο, ανακαλύψτε τις εταιρείες και τους επαγγελματίες του Ήχου που μπορεί να βρίσκονται κοντά σας ή στην περιοχή σας…”

Ευχαριστούμε πολύ για αυτή την συνέντευξη.

Links

Site: www.soundmap.gr
Facebook: www.facebook.com/soundmapgr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;