Wentworth Miller | Παραδέχτηκε πως είναι gay!

miller

Ο πρωταγωνιστής του Prison Break, Wentworth Miller, παραδέχτηκε δημόσια πως είναι gay προκειμένου να πάρει θέση για το ζήτημα της ομοφοβίας που έχει εκδηλωθεί το τελευταίο διάστημα στη Ρωσία.

Ο 41χρονος ηθοποιός προσκλήθηκε για να παραστεί στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Αγία Πετρούπολη ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε στέλνοντας ανοικτή επιστολή, η οποία περιείχε τα εξής:

“Ευχαριστώ για την ευγενική σας πρόσκληση. Ως ένας άνθρωπος που έχει περάσει υπέροχα στο παρελθόν επισκεπτόμενος τη Ρωσία και μπορώ να πω ότι έχω και κάποια καταγωγή από εκεί, θα χαιρόμουν να αποδεχτώ την πρόσκλησή σας. Παρόλα αυτά, ένας ομοφυλόφιλος άντρας πρέπει να αρνηθεί. Είμαι βαθιά προβληματισμένος με τα πρόσφατα γεγονότα και την αντιμετώπιση που δέχονται οι ομοφυλόφιλοι άνδρες και γυναίκες στη Ρωσία. Η κατάσταση δεν είναι κατά κανένα τρόπο αποδεκτή και ως εκ τούτου δεν μπορώ να λάβω μέρος σε μια χαρούμενη εκδήλωση που διοργανώνεται από μία χώρα στην οποία άνθρωποι σαν και εμένα δεν είναι αποδεκτοί και δεν μπορούν να ζήσουν και να αγαπήσουν ελεύθερα. Ίσως να μπορέσω να αλλάξω αυτή την απόφασή μου, αν διορθωθούν αυτές οι παράμετροι στο μέλλον”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;