Δένουν την ενοχή των Χρυσαυγιτών από τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις

561861_Screenshot_2_4Ο «σούπερ κοριός» καίει τα υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης

Με βάση όσα έχουν έρθει σήμερα στη δημοσιότητα, ημέρα που αρχίζουν οι απολογίες των μελών της ΧΑ με πρώτη του Η. Κασιδιάρη, η σύζυγος του Ρουπακιά ήταν εκείνη η οποία προκύπτει από τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις των μελών της οργάνωσης και της ίδιας φοβούμενη για την τύχη του άνδρα της έδωσε αρκετά στοιχεία το ρόλο και τις ευθύνες των ηγετικών στελεχών του κόμματος-εγκληματική οργάνωση στις αρχές, ενώ κανόνιζε να κρατηθεί στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, όπως οι Γαβαλάς και Τσοχατζόπουλος, ο δολοφόνος του Φύσσα για να μην κινδυνεύει από κρατούμενους μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς. Επίσης, το σπίτι του Χ. Παππά στα Γιάννενα βρέθηκε σε σχετικές έρευνες να βρίθει χιτλερικό και γενικότερα ναζιστικό υλικό. Ο Η. Κασιδιάρης, πάντα από τις παρουσιασθείσες τηλεφωνικές συνομιλίες, φέρεται ως εκπαιδευτής και εμψυχωτής των ταγμάτων εφόδου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του περιβάλλοντος Ρουπακιά, όταν τον είδαν να αποποιείται στα κανάλια τη σχέση του δολοφόνου του νέου αριστερού μουσικού με τη ΧΑ.

Τα σημαντικότερα στοιχεία, όμως, «δεσίματος» της υπόθεσης είναι οι κλήσεις που ανταλλάχθηκαν μεταξύ των στελεχών και ηγητόρων της ΧΑ στο διάστημα λίγων ωρών πριν το φόνο και της επόμενης μέρας. Σύμφωνα με τα όσα έχει φέρει στη δημοσιότητα ο κοριός της ΕΛΑΣ, στις 23:31 της 17ης Σεπτεμβρίου, λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του Π. Φύσσα, υπάρχει απόστρατος  ο οποίος τηλεφωνεί στον Ρουπακιά, ενώ 3 λεπτά μετά του τηλεφωνεί πίσω ο Ρουπακιάς. Τη βραδιά της δολοφονίας ο Γιάννης Λαγός από τις 21:20 τηλεφωνεί μέχρι και τις 02:40 στον Πατέλη 20 φορές και 14 φορές ο Πατέλης στον Λαγό. Την ίδια νύχτα ο Λαγός τηλεφωνεί δύο φορές στα κεντρικά γραφεία της οργάνωσης.

Την επομένη της δολοφονίας ο Πατέλης που είναι ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Νίκαια τηλεφωνεί σε σταθερό στο οποίο φέρεται ως συνδρομητής ο Ν. Μιχαλολιάκος, ενώ από το ίδιο υλικό προκύπτει συνομιλία του βουλευτή Γ. Λαγού με το συνάδελφό του Ηλία Παναγιώταρο. Ο Γ. Λαγός εμφανίζεται να έχει ξεχωριστό ρόλο καθώς διατάσσει επί της ουσίας μέλη του κόμματος, πιθανότατα των “ταγμάτων εφόδου”, να εξαφανιστούν άμεσα ώστε να μην λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Επίσης, έχουν γίνει δεκάδες κλήσεις με οκτώ ιδιώτες, ανάμεσα στους οποίους είναι ένας συλληφθέντας και ένας καταζητούμενος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;