Κασιδιάρης | 'Αντισυνταγματική η προφυλάκιση Μιχαλολιάκου'

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε πριν από λίγο από την Ευελπίδωνόπου, όπου είχε πάει για να συμπαρασταθεί στον αρχηγό του, και χαρακτήρισε αντισυνταγματική την προφυλάκιση Μιχαλολιάκου.

Μάλιστα, ο ίδιος, ο οποίος χθες πανηγύριζε με «ιδιαίτερο» τρόπο την δική του υπό όρους αποφυλάκιση, έκανε λόγο για «τη μεγαλύτερη σκευωρία στην ιστορία του νέου ελληνικού κράτους», δηλώσεις που δεν είχε κάνει χθες, όταν οι δικαστικές αποφάσεις ήταν διαφορετικές.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: “Αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη σκευωρία στην ιστορία του νέου ελληνικού κράτους. Η προφυλάκιση του Μιχαλολιάκου είναι άδικη και αντισυνταγματική και κατόπιν εντολής ξένων κέντρων λήψεως αποφάσεων”.

Επίσης, πρόσθεσε ότι τα τηλεφωνήματα δεν αποδεικνύουν ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος γνώριζε για τη δολοφονία στο Κερατσίνι και πως θα ζητηθεί η άρση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων από τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός του είχε δηλώσει την εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη, όταν ξεκινούσε η έρευνα, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΗΜ
40 - 32
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;