Facebook | 'Ορατοί' σε όλους πλέον οι έφηβοι χρήστες

A smartphone user shows the Facebook application on his phone in Zenica, in this photo illustration

Tο Reuters έκανε λόγο σε άρθρο του για τη χρήση του facebook από εφήβους και τον περιορισμό των αναρτήσεών τους.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με τους 1,5 δισ. χρήστες, αποσύρει τη ρύθμιση που περιόριζε το ποιος μπορεί να δει τις αναρτήσεις των χρηστών κάτω των 18 ετών.

Μάλιτσα, πλέον οι έφηβοι χρήστες του facebook θα μπορούν να αλλάξουν χειροκίνητα τη ρύθμιση ώστε κάθε τους ανάρτηση να είναι ορατή στο μεγαλύτερο ποσοστό συνδρομητών του κοινωνικού δικτύου, ενώ κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατόν, αφού σύμφωνα με ό,τι ίσχυε, τα post τους ήταν προσβάσιμα μόνο σε φίλους και φίλους των φίλων τους.

“Οι έφηβοι έχουν πλέον αντίληψη της σωστής χρήσης των κοινωνικών δικτύων και θέλουν να ακουστεί η άποψή τους είτε πρόκειται για ένα κοινωνικό κίνημα είτε για την αγαπημένη τους ταινία” αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση του facebook.

Από την άλλη, μια πιθανή εξήγηση είναι ότι πλέον το facebook αντιμετωπίζει τεράστιο ανταγωνισμό από άλλες, νέας κοπής υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπουν στους έφηβους χρήστες να δημοσιεύουν ό,τι θέλουν σε όποιον θέλουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Reuters.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;