4 +1 cocktail για να δοκιμάσεις στο Partners le bar

4 +1 cocktail για να δοκιμάσεις στο Partners le barΟ μόνος εγγυημένος τρόπος για να έχεις μία σωστή και σοβαρή άποψη για την μπάρα ενός μαγαζιού απαιτεί δύο επισκέψεις σε αυτή.

Μία σε κατάσταση ηρεμίας, με ελάχιστο κόσμο στο μαγαζί και τους bartender στην απόλυτη διάθεσή σου και μία σε κατάσταση πανικού, μία Παρασκευή βράδυ ας πούμε με δεκάδες κόσμους κρεμασμένους στην μπάρα να περιμένουν διψασμένοι να παραγγείλουν.

Η πρώτη μας επίσκεψη στο ανανεωμένο σε δυναμικό και διάθεση Partners le bar έγινε σε κατάσταση πανικού. Και τα εξαιρετικά cocktail που δοκιμάσαμε εκείνο το βράδυ μας «επέβαλαν» να επιστρέψουμε εκεί κάποια άλλη ημέρα, με περισσότερη ηρεμία και νηφαλιότητα ώστε να δοκιμάσουμε ξανά και να κρίνουμε αυστηρά

Είναι εξαιρετικά ευχάριστο να βλέπεις έναν Bartender να φτιάχνει σωστά και υπέροχα ποτά αντί να προσπαθεί να εντυπωσιάσει

Η επίσκεψη έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τον Φαίδωνα πίσω από την μπάρα να δείχνει ορεξάτος και διαθέσιμος να δημιουργήσει για εμάς μερικά cocktail.

4 +1 cocktail για να δοκιμάσεις στο Partners le bar
Ο νέος κατάλογος του Partners le bar αποτελεί μια μικρή πρόκληση γιατί εκεί που σκέφτεσαι να δοκιμάσεις κάτι κλασικό όπως ένα Cucumber Martini, μπαίνεις σε πειρασμό να δεις πώς ταιριάζει η μαρμελάδα σύκου με το gin, το μέλι με το mango και την tequila.

Ζητήσαμε από τον Φαίδωνα να μας φτιάξει 4 cocktail από τον κατάλογο για να δοκιμάσουμε. Εκείνος μας έφτιαξε 5.

Partners

Τι θα γευτείς: Μία πολύ ωραία παραλλαγή του Zombie cocktail άρα διάφορα ρούμια, ανανά και μερικά άλλα συστατικά που συνθέτουν την μυστική συνταγή για αυτή την παραλλαγή.  Πότε να το πάρεις: Απόγευμα Κυριακής ή γενικά στην αρχή μίας βραδιάς που προμηνύεται μακρά. Το ρούμι θα σε βάλει σε διάθεση.  Τι λέει αυτό το ποτό για εσένα που το παραγγέλνεις: Ότι είσαι από εκείνους που μετράνε ακόμα ημέρες Αυγούστου.

Τι θα γευτείς: Μία πολύ ωραία παραλλαγή του Zombie cocktail άρα διάφορα ρούμια, ανανά και μερικά άλλα συστατικά που συνθέτουν την μυστική συνταγή για αυτή την παραλλαγή.

Πότε να το πάρεις: Απόγευμα Κυριακής ή γενικά στην αρχή μίας βραδιάς που προμηνύεται μακρά. Το ρούμι θα σε βάλει σε διάθεση.

Τι λέει αυτό το ποτό για εσένα που το παραγγέλνεις: Ότι είσαι από εκείνους που μετράνε ακόμα ημέρες Αυγούστου.

Light Club

Light Club

Τι θα γευτείς: Δυνατές γεύσεις από κόκκινα chili και ginger, συνδυασμένα με αγγούρι και tequila. Πολλά αρώματα στο ποτήρι σου.

Πότε να το πάρεις: Κι αυτό σχετικά νωρίς στη βραδιά σου γιατί είναι ένα ποτό πολύ δυνατό σε γεύση. Δεν θα το απολαύσεις όσο του αξίζει αν έχεις πιει ήδη 3 ποτά και η ώρα είναι 4 το πρωί.

Τι λέει αυτό το ποτό για εσένα που το παραγγέλνεις: Ότι θες να προσέξεις λίγο τη διατροφή σου μιας και ανήκει στο section “Low Calories” του καταλόγου.

Espresso Martini

partners_martini

Τι θα γευτείς: Την ισχυρή γεύση του καφέ αλλά με πολύ ενδιαφέρον twist σε αυτό που περιμένεις από την βανίλια αλλά και ένα peel πορτοκαλιού που θα φροντίζει να δίνει τα αρώματά του κάθε φορά που πλησιάζεις το ποτήρι στο στόμα.

Πότε να το πάρεις: Όταν η παρέα είναι έτοιμη για πάρτι και εσύ είσαι για ύπνο. Θα σου αλλάξει άμεσα τη διάθεση.

Τι λέει αυτό το ποτό για εσένα που το παραγγέλνεις: Ότι αγαπάς τον καφέ, γιατί δύσκολα πειραματίζεται κάποιος με καφέ στο cocktail του. Εκείνος που το κάνει όμως, στο Partners δεν θα χάσει.

 

Common Sense

partners_common

Τι θα γευτείς: Αρκετά εσπεριδοειδή, την «πίκρα» των οποίων έρχεται να σβήσει μια φανταστική μαρμελάδα raspberry. Πολύ ωραίος συνδυασμός με τη βότκα που θα μπει στο ποτήρι.

Πότε να το πάρεις: Κάθε ώρα και στιγμή που θα θες ένα δροσιστικό cocktail.

Τι λέει αυτό το ποτό για εσένα που το παραγγέλνεις: Ότι δεν φοβάσαι να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, όπως το να δεις λίγη μαρμελάδα να μπαίνει στο ποτό σου. Καλά κάνεις και δεν φοβάσαι γιατί είναι εξαιρετικό.

Για το τέλος ο Φαίδων κράτησε ένα cocktail για το οποίο δεν μας είπε πολλά. Μυστικό και αυτό, το οποίο θα το συναντήσεις αν του ζητήσεις να σου φτιάξει κάτι πολύ ωραίο με gin. Εμείς τουλάχιστον έτσι το ζητήσαμε.

Unique

partners_unique 

Τι θα γευτείς: Passion Fruit σίγουρα. Τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να σας τα πούμε. Κάτι μουρμούρισε ότι θα πρέπει να μας σκοτώσει και τέτοια.

Πότε να το πάρεις: Όταν η όρεξή σου τραβάει gin. Επειδή βέβαια σερβίρεται σε martini glass, θα πρέπει να προβλέψεις να έχεις και κάπου να το ακουμπάς.

Τι λέει αυτό το ποτό για εσένα που το παραγγέλνεις: Ότι δεν σε πειράζει να υπάρχει και λίγο μυστήριο σε αυτό που θα πιεις.

partners_main

Nou-Pou.gr | Μάθε τη Νότια πλευρά της πόλης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;