MTV EMA 2013 | Για τρίτη χρονιά η Katy Perry καλύτερη τραγουδίστρια

katy-perry-mtv-world-stage-in-malaysia15

Στα ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία 2013 του MTV EMA Music Awards, χθες στο Άμστερνταμ, η Katy Perry κατέκτησε το βραβείο καλύτερης τραγουδίστριας, ξεπερνώντας αναπάντεχα την τελευταία στιγμή τις Lady Gaga και Miley Cyrus.

Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη κατάκτηση της πρώτης θέσης για την Perry στα ευρωπαϊκά μουσικά βραβεία, ενώ ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις τρεις ντίβες της ποπ βρισκόταν στα ύψη, το βραβείο για την καλύτερη γυναίκα τραγουδίστρια εξελίχθηκε στην πιο σκληρή μάχη στα 20 χρόνια της ευρωπαϊκής τελετής του μουσικού καναλιού.

Η Miley Cyrus βραβεύτηκε για το καλύτερο βίντεο κλιπ, το «Wrecking Ball», κεφαλαιοποιώντας προφανώς την περίφημη προκλητική της εμφάνιση με τον μουσικό Robin Thicke στα αμερικανικά μουσικά βραβεία MTV τον περασμένο Αύγουστο.

Από την άλλη, στον αμερικανό ράπερ Eminem δόθηκε το «Global Icon», βραβείο για τα συνολικά του επιτεύγματα στο χώρο του hip – hop, μόλις μία εβδομάδα αφότου ανακηρύχθηκε καλλιτέχνης της χρονιάς στα πρώτα μουσικά βραβεία YouTube.

Τέλος, ο Justin Bieber διατήρησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τα πρωτεία στην κατηγορία του καλύτερου άνδρα τραγουδιστή, ενώ η Beyonce και ο Bruno Mars κέρδισαν τα βραβεία για την καλύτερη ζωντανή ερμηνεία και το καλύτερο κομμάτι αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;