Μια βραδιά με φίλους, η ιδανική βόλτα [φίλοι για #Panda]

teliki-2-pandaΜας αρέσουν οι βόλτες, έτσι λοιπόν μπήκαμε στο Fiat Panda βολτάροντας ανεξέλεγκτα. Και οι 5 γνωρίζαμε καλά ότι θα ήταν μια πάρα μα πάρα πολύ μεγάλη μέρα.

Είχαμε ακούσει για την pizza που κάνει το J στην Κηφισιά έτσι δεν χάσαμε ευκαιρία και πήγαμε μέχρι την Κηφισιά για να δοκιμάσουμε τι άλλο; Pizza.

Η Pizza που διαλέξαμε είχε αυθεντική σάλτσα ντομάτας, προσούτο και φυσικά μοτσαρέλλα.

IMG_00021

Επιλέξαμε το J Cocktail Bar για τον μοναδικό χώρο του, την καταπληκτική εξυπηρέτηση και τα πολύ ωραία ποτά του. Αν το επισκεφτείς μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις ένα “passion Mojito”.

Μια βόλτα όμως δεν μπορεί να ονομάζεται βόλτα αν δεν επισκεφτείς και λίγο το κέντρο της πόλης. Αγαπημένος μας προορισμός η πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Το έχουμε επισκεφτεί πολλές φορές και παραμένει ένα από τα πιο “in” στέκια της πόλης. Μιλάμε για το Baba Au Rum το οποίο πρόσφατα κατατάχθηκε μέσα στα 50 καλύτερα Bar παγκοσμίως.

Αφού ευχαριστηθήκαμε τα πολύ όμορφα ποτά του Baba Au Rum και ή ώρα ήταν “τραβηγμένη” αποφασίσαμε να το κάψουμε λίγο.

teliki-1-panda

Στον δρόμο μας για την Πειραιώς μπλέξαμε στην κίνηση με το έξυπνο σύστημα Start – Stop η κατανάλωση του αυτοκινήτου μειώθηκε αισθητά.

Ως γνωστοί ξενύχτηδες που σεβόμαστε την ιστορία που κουβαλάει η νυχτερινή ζωή της Αθήνας, η βραδιά δεν θα μπορούσε να τελειώσει κάπως αλλιώς. Ποτάκι στο Batman, που “και ας παίζει μπουζουκάκι είναι εντάξει”. Το μαγαζί βρίσκεται στο Ν. Κόσμο, Βρεσθένης 40 και ότι ώρα και να πας, θα δεις όλοι οι θαμώνες έχουν γίνει μία παρέα και τραγουδάνε μέχρι να βγει ο ήλιος…

Βρώμικο στο πατσατσίδικο απέναντι και αμέσως σπίτια μας, γιατί έχουμε και… δουλειές!

Εννοείται πως καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς ο οδηγός μας δεν κατανάλωσε αλκοόλ, αλλά δεν τον χάλασε, αφού είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το #panda!

Φίλοι για #Panda“Η Fiat Group Automobiles Hellas, μας παραχώρησε ένα Fiat Panda 1.3 Multijet για μία βδομάδα, κι εμείς “οργώσαμε” την Αθήνα! Διαβάστε τις ιστορίες των 5 συντακτών του neolaia.gr που βόλταραν με το αμάξι και θα καταλάβετε τι σημαίνει… Φίλοι για #Panda!”

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
BARC
1'
58 - 57
ΟΣΦΠ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;