Άννα Βίσση - Αντώνης Ρέμος: Ένα ή Κανένα | Ο δεκάλογος

Υπάρχει ένα πρόγραμμα εκεί έξω, που λέγεται είτε “Άννα – Ρέμος”, είτε “Ένα ή Κανένα“, είτε “μπουζούκια-που-δεν-είναι-μπουζούκια-αλλά-είναι-θέατρο”. Ε, τέλος πάντων, λένε πως αν δεν δοκιμάσεις δε μπορείς να έχεις άποψη (τουλάχιστον έτσι λέει ο Ρόκκος, δε σημαίνει πως το αποδεχόμαστε), οπότε “δοκιμάσαμε” την πρώτη βδομάδα, για να έχεις άποψη φίλε αναγνώστη ακόμη κι αν δεν πας.

Για σένα πάμε μπουζούκια βρε, για εμάς πάμε; Καλά, ναι, δεν είναι μπουζούκια, το είπαμε. Και ξέρεις τώρα, είμαι αυτός ο γραφικός που πήγε και είχε ανοιχτό το simplenote στο iPhone για να κρατάει σημειώσεις να βγάλει δεκάλογο στο neolaia.gr. Αυτός. 1-0.

Καταρχήν θα το πω πολλές φορές. Είναι Άννα – Ρέμος. Άννα – Ρέμος. Άννα. Και Ρέμος. Με αυτή τη σειρά. Πάμε τώρα στο δεκάλογο:

  1. Το πιο σημαντικό στο show, είναι τα πέρα από τους τραγουδιστές. Εννοώ, Βίσση και Ρέμος είναι το πρόγραμμα. Από αυτούς, περιμένεις το καλύτερο. Όμως το μυστικό, είναι αλλού. Στα σκηνικά, στους χορευτές, στα ρούχα. Εκεί είναι που εντυπωσιάζεσαι. Μία υπερπαραγωγή μέσα στην κρίση.
  2. Το δεύτερο πιο εντυπωσιακό, είναι πως δεν επιτρέπεται το κάπνισμα. Ναι. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. Επιτέλους, ο κόσμος βγαίνει έξω να καπνίσει. Επιτέλους, δε βρωμάνε τα ρούχα σου μετά. Επιτέλους, οι Έλληνες γάιδαροι γίνονται άνθρωποι.
  3. Μιλάμε για την πιο όμορφη Άννα Βίσση της πενταετίας. Δεν ξέρω πως το κάνει, αλλά είναι η πιο όμορφη Άννα της πενταετίας. Και δε σηκώνω κουβέντα.
  4. Αντώνης Ρέμος, όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται και καλύτερος. Τον φοβόμουν όταν άκουσα το concept, αλλά φαίνεται να προσαρμόζεται και κάνει πολύ καλό πρόγραμμα. Με λίγα μπουζούκια. Λίγα.
  5. Άλλο που είναι εντυπωσιακό, είναι πως επειδή το πρόγραμμα ξεκινάει νωρίς, έχει και μεγαλύτερες ηλικίες. Θέατρο σου λέει.
  6. Στα αρνητικά τώρα, το πιο βασικό, είναι πως αν πας στις “σουίτες” (είναι μακριά από την πίστα, αλλά μόνο εκεί πίνεις), χρεώνουν μέχρι και τους ξηρούς καρπούς. Τα μπουκάλια είναι φθηνά συγκριτικά (ακόμη και από bars είναι πιο φθηνά), αλλά χρεώνουν μέχρι και την κοκακόλα. Και πληρώνεις και εισιτήριο. Αλλά έχει και 1+1 η Vodafone. Εκεί είναι το μυστικό.
  7. Το δεύτερο αρνητικό, είναι πως τελειώνει κάπως απότομα το πρόγραμμα. Πάνω που σε ξεσηκώνουν και είσαι έτοιμος για πάρτι (ειδικά αν είσαι του μπουζουκιού όπως εγώ), σου λένε “αυτό ήταν”. Και είσαι σε φάση: “Τι λες κουκλίτσα μου;;;;”
  8. Α! Κάτι ακραίο, είναι πως δεν επιτρέπονται οι φωτογραφίες. Γενικά. Αυτό. Όπως το άκουσες.
  9. Να ξέρεις πως αν πας, ακούγονται τραγούδια που είναι ύμνοι.
  10. Επίσης, Άννα ζούμε για να σ’ ακούμε. Βγαίνει στη σκηνή, κάθεται μπροστά στο μικρόφωνο και γεμίζει όλο το stage. Έτσι, γιατί μπορεί. (εντάξει, είμαι φανμπόυ, σκάσε).

Αυτά είχα να πω. Το show γίνεται στο Pantheon και γενικά πρέπει να πας, τουλάχιστον μία φορά, για να το έχεις δει.

ΥΓ 1: Βγάλτε το πρόγραμμα σε album. Σηκωθείτε από πολυθρόνες, ντιβανοκασέλες και όπου αλλού και κάντε τη ζωντανή ηχογράφηση κύριοι των δισκογραφικών.

anna vissi facebook

ΥΓ 3: Η αμήχανη στιγμή που ακούς τη Βίσση να λέει τραγούδι με τις λέξεις “instagram” και “facebook” στο ρεφρέν. Ναι, γενικά δεν πάει καλά η χώρα.

ΥΓ 2: Ο κυρ-Γιάννης αλλάζει τη νύχτα. Πολύ μπροστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;