Ζώδια | Προβλέψεις για την εβδομάδα των Χριστουγέννων!

Zwdia

Προβλέψεις για την εβδομάδα των Χριστουγέννων

από την Λίλιαν Σίμου

Στο άρθρο μας που προηγήθηκε, αναφερθήκαμε εκτενώς στην έννοια της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, τα θέματα που σηματοδοτεί και τις επιρροές της, σε συναισθηματικό, οικονομικό, καρμικό επίπεδο, κατά την ανάδρομη διέλευσή της στον Αιγόκερω, για μία περίοδο σαράντα ημερών.

Έχοντας αυτά κατά νου, ας δούμε τις συμβουλές για τα ζώδια (θα ήταν προτιμότερο να διαβάσετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

Κριός

Η αναγνώριση δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλατε και αυτό μπορεί να σας κάνει επιθετικούς με τις κοινωνικές σας γνωριμίες. Με λίγη υπομονή και περισσότερη ευγένεια, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ενδεχομένως η ενθουσιώδης σας φύση έχει συμβάλλει στο να δώσετε πολλά και τώρα πικραίνεστε. Αλλά αμφιταλαντεύεστε μεταξύ αισθημάτων ανωτερότητας και κατωτερότητας. Επιλέγοντας τους σωστούς φίλους, θα έχετε σωστή καθοδήγηση στις δύσκολες στιγμές σας. Αναθεωρήστε σε ένα βαθμό το κοινωνικό σας προφίλ, ίσως αυτό δεν αρέσει αρχικά, αλλά θα είναι ό,τι καλύτερο για σας στο μέλλον.

Ταύρος

Οι πνευματικές σας αναζητήσεις αλλά και η κοινωνική σας ζωή, μπορεί να έχουν πάρει λανθασμένο δρόμο και από εγωισμό δεν θέλετε να το κατανοήσετε. Αυτή η περίοδος θα σας δώσει τις αφορμές για να αμβλύνετε λίγο το «εγώ» σας και να καταλάβετε πως για να προοδεύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, θα πρέπει να υπάρχει ηθική και αξίες. Μάθετε να αλλάζετε και αποφασίστε να αποδεσμευτείτε από αποκτήματα, ή από την επιβολή εξουσίας στους άλλους. Αναζητήστε ένα δρόμο ανώτερης γνώσης ή μία πιο ενδιαφέρουσα φιλοσοφία ζωής.

Δίδυμοι

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσετε φοβίες σας και να χρησιμοποιείτε σωστά ό,τι έχετε αποκτήσει ως τώρα. Αν έχει γίνει κακή χρήση, θα βρεθείτε μπροστά σε αποτελέσματα που θα φανούν δυσάρεστα. Επειδή όλα όμως έχουν την αιτία τους και την λύση τους, μην απογοητευθείτε. Αναπτύξτε περισσότερες πνευματικές αξίες και αποδεσμευτείτε από την κτητικότητα. Σεβαστείτε τον άλλο και φέρετε την αρμονία στη ζωή σας. Στην ερωτική σας ζωή, αναθερμάνετε τις σχέσεις με το ταίρι σας, προσέχοντας τις ημερομηνίες που δώσαμε στον κεντρικό κορμό του άρθρου μας, ως κρίσιμες.

Καρκίνος

Είστε ένα ζώδιο προσωπικών σχέσεων, αλλά μέσα στην πορεία του χρόνου, σε κάποιες σχέσεις δεν υπήρξε σεβασμός και είτε το ανεχτήκατε, είτε το προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι. Σήμερα, θα έρθετε αντιμέτωποι με τις συνέπειες αυτής της συμπεριφοράς. Ας είστε λιγότερο ατομιστές μέσα από τις σχέσεις ή ας μην επιτρέπετε τον εγωισμό του συντρόφου σας να ρυθμίζει τις καταστάσεις της ζωής. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και φροντίστε να συμβάλλετε παραγωγικά βοηθώντας άλλους. Αν η υπάρχουσα σχέση σας φάνηκε αξιόλογη, θα σας σκεφθείτε να την επισημοποιήσετε. Μία αγάπη από το παρελθόν μπορεί να περιπλέξει τη ζωή σας.

lilian-simoy

Λέων

Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσκολίες στις σχέσεις με άτομα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποτέλεσμα αμέλειας προς τις ανάγκες τους προφανώς, δεν θα είναι εύκολο να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Προσπαθήστε να βάλετε μία τάξη στη ζωή σας και να φροντίσετε όσους είναι αδύναμοι ή ζητούν την στήριξή σας. Θα ήταν καλό να φερθείτε στοργικά και να αναλάβετε ευθύνες ή υποχρεώσεις, σύμφωνα με τις περιστάσεις. Αλλά να επιδείξετε συνέπεια και αφοσίωση. Η σοβαρότητα με την οποία θα αναλάβετε ευθύνες, θα είναι επωφελής στο μέλλον για σας.

Παρθένος

Η αγχώδης φύση σας είναι δυνατόν να σας έκανε αμελείς στις προσωπικές σχέσεις και σήμερα να πρέπει να ξεπεράσετε τις αδυναμίες του χθες. Φροντίστε να μην επιστρέφετε σε σχέσεις που ανήκουν στο παρελθόν, και να μην επαναλάβετε το ίδιο λάθος στο παρόν ή στο μέλλον. Ένα δημιουργικό ταλέντο που έχει παραμεληθεί ως τώρα, θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και αξίζει τον κόπο να το αναδείξετε. Αν είστε γονείς, ας ακούσετε καλύτερα τη γνώμη ή την ανάγκη των παιδιών σας και ας είστε ανοιχτοί για μία λίγο επιθετική συμπεριφορά από μέρους τους.

Ζυγός

Θα υπάρχει δυσαρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις, πιθανώς μία περίοδος οξύτητας και έντασης. Παράπονα από το παρελθόν και ανάγκη για περισσότερη ζεστασιά θα είναι οι αφορμές. Μήπως θα πρέπει να περάσετε λίγες στιγμές γαλήνης κοντά στους αγαπημένους σας; Να αφήσετε την απόλυτη στάση και να ακούσετε τις ανησυχίες τους; Είναι μία καλή αφορμή αυτή η περίοδος για να αναπτύξετε τον διάλογο και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Καθώς η Αφροδίτη κυβερνά το ζώδιό σας, ας δώσετε μία ακόμη ευκαιρία στην αγάπη, την αρμονία, την σύμπνοια, διορθώνοντας λάθη του χθες.

Σκορπιός

Κάποιες φορές έχετε πικράνει ανθρώπους με καυστικές συζητήσεις ή μαχητικές απόψεις. Θα ήταν σημαντικό να επανέλθετε στον διάλογο με ηρεμία και αγάπη. Να καταλάβετε τι έχει συμβεί, αλλά και ποιοι έγιναν αφορμή να πληγωθείτε και στη συνέχεια να πληγώσετε. Ο λόγος της διαφωνίας πρέπει να αφορούσε διαφορές αξιών. Γραπτά ή προφορικά, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους και αποφύγετε τις ρήξεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Σε οικονομικής φύσης συμφωνίες, ίσως αθετηθεί μία υπόσχεση, ή επιθυμήσετε να αλλάξετε κάποιους όρους.

Τοξότης

Η ανασφάλειά σας, σας κάνει ευάλωτους και ευαίσθητους στις επιρροές των ημερών. Μπορεί να υπήρξατε πολύ γενναιόδωροι και τώρα να πληρώνετε το τίμημα. Ή αντίθετα, να ήσασταν πολύ κτητικοί και να πληγώσατε τους αγαπημένους σας. Σήμερα πρέπει να κατανοήσετε την ανάγκη του να έχετε κάποιον ή κάτι και να ξεπεράσετε τις δεσμεύσεις αυτού του τύπου. Αλλά μην επιμένετε να έλκετε διαρκώς το ενδιαφέρον των άλλων και μην προσωποποιείτε όλες τις καταστάσεις. Παραλείψεις οικονομικές, πρέπει να διορθωθούν αυτή την περίοδο και καλό θα ήταν να τις ρυθμίσετε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης.

Αιγόκερως

Θα υπάρχει ο κίνδυνος να φανείτε εγωιστές στην αγάπη και πως τα θέλετε όλα δικά σας. Εκείνο που πρέπει να μελετηθεί από εσάς, είναι μήπως η ανάγκη για κατάκτηση περιόρισε το συναίσθημα. Για να πάρετε, πρέπει να μάθετε να δίνετε. Στα μέσα του Ιανουαρίου, η ανάδειξη των προσωπικών αναγκών βγαίνει επιτακτικά, κτητικά ή με ζήλια. Αν πάλι είστε εσείς ψύχραιμοι, θα αντιμετωπίσετε από το ταίρι σας αυτή την συμπεριφορά. Προς το τέλος της περιόδου, μία στροφή σε παλιές σχέσεις σας παρασύρει εκτός ελέγχου και μπορεί να φανείτε πολύ έντονοι και ιδιαίτερα απαιτητικοί ή πιεστικοί.

Υδροχόος

Πολύ ρομαντικά ίσως βλέπετε τις σχέσεις σας και θα περάσετε μία περίοδο απογοήτευσης, για να προσαρμοστείτε στην πραγματική εικόνα της κατάστασης. Αν έχετε κάνει λάθη, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα κατανοήσετε και να συγχωρήσετε τους άλλους και τον εαυτό σας, φεύγοντας από την αυτολύπηση. Διαλέγετε τους αγαπημένους σας πιο προσεκτικά και σκεφθείτε για τις επιλογές του σήμερα τις τελευταίες μέρες της ανάδρομης Αφροδίτης. Σε ό,τι αφορά τις οικονομικές υποθέσεις, μην κάνετε συναλλαγές παρασκηνιακές, γιατί μπορεί να εκτεθείτε αργότερα.

Ιχθείς

Γοητευμένοι ίσως από τις όμορφες κουβέντες φίλων, μπορεί τώρα να διαπιστώσετε την λανθασμένη σας εκτίμηση. Δεν θα ήταν καλό να στρέφεστε συνέχεια στις ίδιες γνωριμίες, ούτε να προβάλλετε επιθετικότητα. Προχωρήστε μπροστά. Μπορεί να είχατε φανεί αρκετά διεκδικητικοί μέσα από τις σχέσεις φιλίας και σήμερα βλέπετε τα αποτελέσματα και τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν. Μία φιλική σχέση μπορεί να στραφεί σε ερωτική και να σας φέρει σε προβληματισμό. Προς το τέλος της περιόδου, θα είναι σημαντικό να έχετε διπλωματία και τακτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;