Η κοπή πίτας του neolaia.gr για το 2014

kopi-pitas-4-feat

Ένα βράδυ Τετάρτης, λίγο διαφορετικό από όλα τα άλλα, η παρέα του neolaia.gr μαζεύτηκε στο Bara – Τηγάνι στο Μαρούσι για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Η καλή διάθεση και ο ενθουσιασμός λαμπύριζε στα μάτια των παρευρισκομένων. Και ο λόγος όχι γιατί μπήκε η νέα χρονιά (εν μέρει αυτό βασικά), αλλά κυρίως γιατί προστέθηκε ένας επιπλέον χρόνος ζωής του neolaia.gr, που όταν πρωτοξεκίνησε σαν ιδέα, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γίνει πραγματικότητα, και έπειτα γλυκιά συνήθεια και εθισμός!

Όλα ήταν ιδανικά. Μπορεί έξω να έβρεχε, αλλά μέσα στο μαγαζί, όπου και πήρε χώρο η γιορτή, όλα ήταν όπως έπρεπε. Μουσική, καλό φαγητό, αλλά πάνω απ’ όλα καλή παρέα και… πολλή, μα πάρα πολλή κουβέντα που συνόδευσαν μέχρι αργά τις στιγμές όλων, μέσα σε μία ατμόσφαιρα ολβιότητας και γλυκιάς έξαρσης, ύφαναν περίτεχνα αναμνήσεις για μια ζωή. Και ο καθένας είχε να πει κάτι ξεχωριστό. Μια εμπειρία, μία όμορφη στιγμή, ίσως και ένα αστείο περιστατικό που του συνέβη στο κοντινό ή μακρινό παρελθόν, κάνοντας το γέλιο να αντηχεί σε όλη την γειτονιά! Γιατί το neolaia.gr είναι ταυτόσημο με την διασκέδαση, και γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά για να ανάψει πυροτεχνήματα μέσα στην σιγή της νύχτας.

Και μετά από όλα αυτά, ήρθε και η στιγμή να κοπεί η βασιλόπιτα. Η περιέργεια όλων για το που θα πέσει το φλουρί ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη, και τα προγνωστικά παίρναν και δίναν μέχρι και τη στιγμή που το τελευταίο κομμάτι κόβονταν! Αλλά κανείς τελικά δεν έπεσε μέσα, και αστοχήσαμε στην πρόβλεψη, γεγονός που μας φανέρωσε για ακόμη μία φορά το απρόβλεπτο της ζωής και την δυναμική του παράγοντα “τύχη”. Όπου όμως και να έπεφτε το φλουρί, τα εύσημα πήγαιναν από όλους μας στο neolaia.gr, που πέτυχε πάρα πολλά μέσα στο 2013 και μπήκε με δύναμη στο 2014, με πολλές προσδοκίες και όνειρα, παρά τις αντιξοότητες που επικρατούν. Και ίσως αυτή είναι η “μαγιά” της επιτυχίας του: η αισιοδοξία και το πάθος, που κάνουν ξεχωριστή την εκάστοτε προσπάθεια, και “λούζουν” με επιτυχία ακόμη και τα πιο τολμηρά βήματα.

Θα μπορούσε πραγματικά κανείς να μιλάει για ώρες για τις στιγμές που περνάει η παρέα του neolaia.gr μαζί. Αλλά για να μη σας κουράσουμε περαιτέρω, κάπου εδώ έρχεται και ο επίλογος. Κάπως έτσι λοιπόν σε γενικές γραμμές πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του neolaia.gr στο Μαρούσι (φαντάζομαι πως όλοι βρήκατε την αντιστοιχία με το γνωστό “το κοπή τη πίτα το Μαρούσι” του John Jbeili) και δόθηκε ραντεβού για του χρόνου, με τις ευχές όλων για ένα ευοίωνο μέλλον και την καλύτερη διάθεση για δουλειά και πρόοδο. Το 2014 έχει πια ξεκινήσει και δεν έχουμε παρά να επιδιώξουμε όλοι τους στόχους μας, να διεκδικήσουμε τα όνειρά μας και να ζήσουμε την κάθε στιγμή στο κόκκινο, όπως η ίδια η ζωή επιβάλλει, πέρα από περιορισμούς και καθοπρεπισμούς. Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στην ελπίδα…

Να περνάτε τέλεια και να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε, γιατί η χαρά είναι το αντίδοτο στις δυσκολίες. Αγαπήστε και αγαπηθείτε και όλα τα άλλα έρχονται και παρέρχονται. Όλη η ομάδα του neolaia.gr σας ευχαριστούμε από ψυχής για την πολύτιμη στήριξή σας και σας υποσχόμαστε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;