7 χρόνια neolaia.gr. Αυτό το Hangout.

Screen Shot 2014-03-31 at 6.56.56 PM

Το 7 σα νούμερο, είναι πολύ περίεργο. Μέσα στους συμβολισμούς.

7 θανάσιμα αμαρτήματα. 7 σοφοί της αρχαιότητας. 7 θαύματα του κόσμου. Καλά, και 7 χρόνια φαγούρας, αλλά αυτό θα το βάλω σε άλλο τεύχος. Για σήμερα κρατάμε τα 7 χρόνια neolaia.gr.

Ένιγουέι. Σήμερα είναι μέρα χαράς. Και αποφάσισα να μη γίνω μελό. Ούτε να πω ξανά την ιστορία του neolaia.gr. Δε θα ακούσεις για το 2007. Ούτε για το foititakos.gr. Ούτε για το paso.gr. Ούτε για το uselessdaily.com. Ούτε για βραβεία, ούτε για τίποτα. Γιατί στην τελική, έχεις βαρεθεί και να τα διαβάζεις. Από το 2009 είναι το #1 ελληνικό νεανικό site και το ξέρεις (όχι τίποτε άλλο, αλλά να έχουν και οι υπόλοιποι ένα στόχο να ελπίζουν κάποια μέρα) και πλέον είναι και το μοναδικό νεανικό site στην Κύπρο με το αδερφάκι neolaiacy.com.

Αυτό που θα πω, είναι το τι είναι το neolaia.gr για όλους εμάς: Είναι η καθημερινή μας ασχολία. Το πείσμα μας απέναντι στους “μεγάλους”. Το χόμπι, που μέσα μας βλέπουμε σαν επάγγελμα. Το χαμόγελο όταν μας αντιγράφουν. Η γλυκιά χαρά σε κάθε πρωτιά και η στεναχώρια σε κάθε ήττα. Το συναίσθημα του ότι “ρε γαμώτο, μας διαβάζουν πολλοί” και η ευθύνη του ότι “δεν καλούν στην εκδήλωση την Ίρινα, τη Μαριαλένα, το Γιώργο, το Νικόλα, το Γιώργο, το Χρήστο, το Γιάννη, το Νικόλα, την Ειρήνη, την Ελένη, τη Λίλιαν, ή εμένα, καλούν κάποιον που το μέσο του “εκπροσωπεί μία γενιά” ή τους πάνω από μισό εκατομμύριο ανθρώπους που το επισκέπτονται κάθε μήνα τέλος πάντων.

Οπότε ναι ρε γαμώτο είμαστε εδώ και θα είμαστε για πολύ ακόμη. Γιατί στην τελική, είμαστε τόσο τρελοί όλοι, που λειτουργεί και σαν group therapy.

ΥΓ 1: Ποιος να το έλεγε πως η χρονιά που είναι να γράψω εγώ το γενέθλιο post, θα είναι τη μέρα που έχουμε live hangout με τη Ρένα Δούρου. Το ενδιαφέρον, είναι πως 7 χρόνια πριν, το “coming soon” της ιστοσελίδας λίγο πριν “κρεμάσουμε” το site, είχε κάτι κοντά στον όρο “hang”: Ο Νικόλας ήταν με hangover. Για αυτό και η Hangover Media φέτος.

ΥΓ 2: Μακάρι τα 7 να γίνουν 14. Και μακάρι πάντα το neolaia.gr, να φέρνει χαρά και χαμόγελα σε όλους όσους το προτιμάνε. #diplis

ΥΓ 3: Για αυτό είναι πρωταπριλιά μάλλον τα γενέθλια. Για να είναι το αληθινό που βγαίνει από τα όνειρά μας.

7 χρόνια neolaia.gr. Σαν παραμύθι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;